VÝBĚR nejlepších luxusních plážových resortů v Evropě

Každý rok si miliony turistů užívají letní dovolenou v jižních oblastech Evropy. Středozemní moře – kde se nacházejí nejbáječnější evropská pobřežní letoviska – však není příliš známé svými plážemi, které často bývají úzké a složené z oblázků, což se většinou vysvětluje tím, že Středozemní moře má velmi nízkou amplitudu. kvůli jeho velmi úzkému výstupu/vtoku do Atlantského oceánu. Přesto je to hlavní evropské letní letovisko, které nabízí velkolepé přírodní scenérie včetně prastarých borových lesů a vroubkovaných zátok. Zde je náš výběr těch nejbáječnějších evropských plážových resortů, kde můžete sobě a svým blízkým dopřát nezapomenutelnou dovolenou.

VERDURA RESORT, HOTEL ROCCO FORTE, SICILIE, ITÁLIE

Verdura Resort, hotel Rocco Forte, se nachází na jižní Sicílii s 1,8 km (1,2 mil) soukromého pobřeží. Současná architektura spojuje luxus s jednoduchostí, která je v souladu s místní kulturou. K dispozici je 168 pokojů, 32 apartmánů a tucet soukromých vil, všechny s výhledem na moře. Čtyři hotelové restaurace okouzlí vaše smysly nabídkou inspirovanou tradiční sicilskou kuchyní. Oceněné lázně v rezortu nabízejí holistické procedury a zdravotní programy. Golfisté z celého světa si přijíždějí užít dvě 18jamková mistrovská hřiště a devítijamkové hřiště s par-3.

DAIOS COVE LUXURY RESORT & VILY, KRÉTA, ŘECKO

Daios Cove Luxury Resort & Villas, který se nachází ve velkolepé soukromé zátoce na severovýchodním pobřeží Kréty, evokuje intimní kouzlo tradičních vesnic na řeckých ostrovech, vyjádřené elegantní, moderní architekturou. Nemovitost – jedno z nejlepších plážových středisek v Evropě – splývá se svým drsným a dramatickým okolím a může se pochlubit prostornými pokoji, apartmá a vilami, které přinášejí krásu zvenčí dovnitř, některé s vlastním soukromým bazénem. K vybavení patří oceněné lázně, přímý přístup na soukromou pláž, nádherný nekonečný bazén a několik gurmánských restaurací.

ROMANS, LUXUSNÍ KOLEKČNÍ HOTEL, ŘECKO

The Romanos se nachází uprostřed svěžích olivových hájů s výhledem na Jónské moře a nabízí osobité a inspirativní prostředí skutečného luxusu a srdečné pohostinnosti. Vyberte si z 321 krásně vybavených pokojů, apartmá a vil – nezapomeňte si zarezervovat jeden ze 128, které mají vlastní bazén s nekonečným okrajem. Povečeřet místní a mezinárodní kulinářské chutě v mnoha jedinečných místech. Aktivity, jako jsou filozofické procházky a sběr oliv, vás jistě zaujmou a vyhraďte si čas na to, abyste si dopřáli lázně Anazoe se speciálními terapiemi založenými na starověkých řeckých praktikách a oleoterapeutických procedurách.

VILA VITA PARC RESORT & SPA, PORTUGALSKO

Vila Vita Parc oslavuje to nejlepší z Portugalska a ponoří hosty do ultraluxusní a svěží přímořské oázy se všemi myslitelnými službami, vybavením, aktivitou a potěšením. Nemovitost je posazena majestátně na vrcholu útesu s výhledem na Atlantický oceán, nedaleko typické vesnice Porches. Jeho architektura ovlivněná maurským stylem je harmonicky zasazena do místní krajiny podél pobřeží Algarve. 170 svěžích pokojů a vil s mořskou tematikou poskytuje hostům maximální soukromí. Hosté si mohou dopřát ošetření těla v lázních, plavbu na jachtě nebo šestichodovou degustaci u oceánu oceněného dvěma hvězdičkami Michelin.

CAP ST GEORGE HOTEL & RESORT, KYPR

Cap St Georges Hotel & Resort nově definuje luxusní pohostinnost světové úrovně s panoramatickým výhledem na Středozemní moře, obklopený svěžími zahradami se staletými olivovníky a zachycuje bohatou kulturu a krajinu ostrova prostřednictvím své architektury. Tato nemovitost nabízí jedny z nejrozsáhlejších a nejluxusnějších ubytování v Paphos na Kypru a zahrnuje 202 pokojů a apartmá převážně s výhledem na moře, všechny promyšleně zařízené s moderním luxusem a vybavením. K dispozici je široká škála zařízení, včetně 130 m (430 stop) pláže, tří venkovních bazénů, vyhřívaného krytého bazénu, hřiště, lázní, 10 restaurací a barů, nočního klubu, špičkového butiku, obchodu s Bio-organické kyperské produkty a klenotnictví.

CALILO, IOS, ŘECKO

Calilo, které vyrůstá z původní skály a je z ní vytesáno, je obklopeno 1000 akry chráněné půdy a lemováno šest mil zlatého písku, omýváného blankytným mořem. V odlehlém koutě nedotčeného Iosu, v srdci Kyklad a jen co by kamenem dohodil od party ostrovů Mykonos a Santorini, tato svatyně s 30 apartmány nabízí únik z davů. Představte si sluncem zalitou samotu obklopenou starodávnou krajinou plnou olivovníků – v jejím srdci příroda a umění. Počínaje svou architekturou a interiérovým designem až po pozoruhodná umělecká díla a instalace, Calilo je vytvořením rodiny, jejímž cílem je zachovat, chránit a pečovat o tuto vzrušující zemi – a sdílet sen a okouzlující kouzlo ostrova.

MANDARINSKÝ ORIENTÁLNÍ BODRUM, TURECKO

Mandarin Oriental Bodrum se nachází na jiskřivé turecké riviéře a je jedním z nejexkluzivnějších evropských plážových letovisek. Tento hotel se 133 pokoji na míru stojí obklopený olivovými háji, exkluzivní soukromou pláží a centrem vodních sportů s nesčetnými možnostmi. Zamávejte projíždějícím jachtám ze své soukromé chatky, zaplavte si v jednom z mnoha bazénů, zahrajte si tenis nebo se připojte k hodině pilates. K dispozici je dětský klub a lázně poskytují řadu pečujících procedur, takže si vybere každý. Inspirované možnosti stravování sahají od tradičních tureckých jídel po současnou japonskou kuchyni.

ONE&ONLY PORTONOVI, ČERNÁ HORA

Adriatic má nové námořní hřiště: One&Only Portonovi. Fenomenální plážové letovisko, které se rozprostírá u vchodu do zátoky Boka, idyly podobné fjordu na černohorském Jaderském moři (které je také na seznamu světového dědictví UNESCO), je klenotem nejmódnější nové evropské riviéry. Se svými prostornými pokoji, apartmá a vilami a jídelnou ve stylu Riviera, kterou řídí michelinský šéfkuchař Giorgio Locatelli, je toto 60akrové útočiště nutností pro náročné. Zahrajte si na soukromé pláži, vyzkoušejte jógu pod širým nebem, relaxujte v jednom z 11 bazénů nebo se připojte k oslavám po setmění, které pořádá rezidentní DJ resortu.

AMANZOE, ŘECKO

Umístění Amanzoe na kopci, které leží mezi staletými olivovými háji, nabízí panoramatický výhled na krajinu Peloponésu, třpytivé moře a hory vzbuzující úctu. Toto exkluzivní útočiště nepřekonatelné krásy navržené hlavním architektem Amanu, legendárním Edem Tuttlem, nabízí klasicky inspirované, ale zároveň elegantní současné vily, které se otevírají na rozsáhlé soukromé terasy a vytvářejí bezkonkurenční pocit prostoru a ústraní. Plážový klub Amanzoe, jeden z nejexkluzivnějších v Evropě, co by kamenem dohodil, nabízí čtyři bazény a poskytuje zábavu v naprostém soukromí u vody.


Věříme, že vás náš výběr inspiroval a o další informace a doporučení nás určitě kontaktujte. Připravíme vám dovolenou snů na míru.

Za tým turbošneků
Vaše Bára

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Barbora-blog-1024x266.png.
Bára Blaschke
+420 602 552 624
barbora@snailtravel.cz