10 LUXUSNÍCH HOTELŮ populárních pro snímky na instagram

Když jsme na dovolené, mnoho z nás hledá dechberoucí místo pro nádherný snímek na Instagram. Sdílení fotografií na cestách se stalo stejně důležitým jako spánek, jídlo a relaxace a pokud jde o hotely, platí to dvakrát. Instagram samotný je pro sdílení zážitků z cestování nekonečný. Podle výzkumu společnosti Hotels.com každý šestý cestovatel připouští, že si svou další destinaci a hotel vybírá na základě sociálních sítí. Některé hotely jsou samozřejmě na Instagramu mnohem populárnější než jiné a některé mají Instagram X-factor, zatímco jiné ne. Zde je náš souhrn nejlepších hotelů na světě, kde lze ulovit skvělé fotky, které ohromí vaše přátele a publikum na sociálních sítích, ať už kvůli šíleným výhledům, nádherným bazénům nebo skvělému designu.

10. KEEMALA, PHUKET, THAJSKO

Zakřivené tvary a velmi neobvyklá architektura jsou klasické pro vynalézavé obydlí Keemala, all pool villa hotelu (říše divů), který se od svého otevření v roce 2015 stal hvězdou Instagramu. Zastíněn kouzelným baldachýnem deštného pralesa a propojen sítí džunglí. 38 vil resortu je vybaveno soukromým bazénem a je určeno pro hosty, kteří chtějí zažít rustikální, a přesto okázalý zážitek. Pro ty, kteří hledají zábavu, je resort dostatečně blízko pláže Kamala a živé pláže Patong a veškeré dynamické akce, kterou Phuket nabízí, a přesto je dostatečně vzdálený na to, aby jste si udělali čas užít si klidné prostředí deštného pralesa a nepřeberné množství holistických aktivit a kuchyně na podporu duševní pohody.

9. ŽIRAFÍ MANOR, NAIROBI, KENIA

Exkluzivní butikový hotel Giraffe Manor je zasazen do 12 akrů soukromé půdy do 140 akrů domorodého lesa na předměstí Langata v Nairobi. Jeho nadčasová elegance připomíná 30. léta 20. století, kdy evropští návštěvníci poprvé proudili do východní Afriky, aby si užili safari. S jeho majestátní fasádou, elegantním interiérem, zelenými zahradami a nádhernými nádvořími hosté často poznamenávají, že je to jako vstoupit do velkolepého filmu Out of Africa. Nejvíc instagramovatelné na hotelu je však stádo žiraf Rothschildových, které navštěvují ráno a večer a strkají své dlouhé krky do oken v naději na pamlsek, než se schovají do své lesní rezervace.

8. HOTEL MARINA BAY SANDS, SINGAPUR

Tento moderní hotelový zázrak si získal celosvětové uznání Instagramu pro svůj nekonečný střešní bazén. Návštěvníci se sem hrnou jen proto, aby si vyfotili panorama na okraji bazénu vysokého 57 pater. Střecha, kterou navrhl vizionářský architekt Moshe Safdie, se vznáší na vrcholu tří tyčících se hotelových věží ve výšce 200 metrů (650 stop). Tato plošina, která vzdoruje gravitaci, je jednou z největších na světě: SkyPark o rozloze 1,2 hektaru je delší než položená Eiffelova věž a je dostatečně velký, aby zaparkoval čtyři a půl letadla A380 Jumbo Jets. Nachází se zde vyhlídková plošina na vstupenky, svěží zahrady, špičkové restaurace a exkluzivní nekonečný bazén s legendárním výhledem. Samotný hotel zahrnuje 2 560 luxusních pokojů a apartmá a 18 různých typů pokojů.

7. HOTEL PLAZA ATHENEE, PAŘÍŽ, FRANCIE

Od roku 1913 vítá Hôtel Plaza Athénée, součást The Dorchester Collection, hosty s potěšením z pobytu na avenue Montaigne, srdci haute couture. Dnes má hotel stále perfektní polohu pro ty, kteří chtějí prozkoumat městské značkové módní butiky. Hosté zde zůstávají v luxusním pohodlí s výhledem buď na Eiffelovu věž nebo na okouzlující nádvoří s charakteristickými červenými markýzami, které je ideální pro letní stolování pod širým nebem a v zimě má vlastní kluziště. Oh-tak-romantické výhledy z pokojů na Eiffelovu věž se staly jedním z nejoblíbenějších hotelových snímků na Instagramu. Jean Imbert, světově uznávaný šéfkuchař oceněný Michelinskou hvězdou, dohlíží na všechny hotelové kuchyně. Chcete-li si dopřát naprostý klid, je jediným evropským institutem Dior dalším vrcholem hotelu, který nabízí exkluzivní lázeňské procedury ve stylovém prostředí včetně specializované oblasti pro manikúru a pedikúru.

6. BURJ AL ARAB, DUBAJ, SAE

Výrazná silueta Burj Al Arab Jumeirah ve tvaru plachty, třpytící se architektonický zázrak uprostřed Arabského zálivu, je víc než jen úžasný hotel, je to emblém moderní Dubaje, světoznámá ikona a symbol extrémního bohatství, a proto je velmi oblíbeným tématem instagramu mezi jeho špičkovou a šťastnou klientelou. Burj Al Arab Jumeirah nabízí nadrozměrné ubytování pouze v apartmá, přičemž každé apartmá se skládá ze dvou pater, která jsou propojena mramorovým schodištěm. Zde můžete uklidnit svou duši v koupelně připomínající lázně s vířivkou jacuzzi, mozaikovou podlahou a produkty Hermes v plné velikosti.

5. SILO, KAPSKÉ MĚSTO, JIŽNÍ AFRIKA

Silo Hotel je kouzelný hotel s 28 vznešenými pokoji a tyčící se nad jihoafrickým Mother City. Silo bylo postaveno v části obilného výtahu v historickém komplexu obilných sil, které zabírá šest pater nad Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA), které soupeří s Tate Modern v Londýně, MoMA v New Yorku a Museo Nacional del. Prado v Madridu. Jedním z nejpozoruhodnějších rysů hotelu jsou polštářované zasklívací panely vložené do geometrie hotelových podlah, které se vyboulí směrem ven, jako by byly jemně nafouknuté. V noci se tak budova promění v zářící lucernu nebo maják v přístavu. Tato okna, která nabízejí nádherný výhled na Stolovou horu, se od otevření hotelu v roce 2017 objevují jako pozadí na bezpočtu velkolepých fotografií na Instagramu.

4. JADE MOUNTAIN, ST LUCIA

Když už mluvíme o dokonalé fotografii hotelu na Instagramu, která udělá dojem na své přátele, nemusíte ani opustit svůj pokoj, abyste si ji mohli pořídit v Jade Mountain. Jednotlivé mosty vedoucí k výjimečným apartmá a robustní sloupy s kamennou tváří sahající k nebi dělají z Jade Mountain jeden z nejúžasnějších zážitků letoviska v Karibiku. Se čtvrtou stěnou zcela chybí, 29 apartmánů Jade Mountain (nazývaných „útočiště“) je scénickým prostředím, ze kterého můžete obsáhnout plnou slávu dvojčat Svaté Lucie, místa světového dědictví Pitons, a samozřejmě věčného Karibského moře. Všechny svatyně (s výjimkou 5 apartmá Sky) jsou vybaveny soukromými nekonečnými bazény na pokoji, které se rozprostírají, aby maximalizovaly úžasný výhled, když plavete.

3. AMANGIRI, USA

Amangiri (což znamená „pokojná hora“) se nachází v oblasti Grand Circle v USA, s výhledem na ostře krásnou pouštní scenérii a ikonické skalní útvary s plochým vrcholem na jihozápadě. Letovisko obklopuje pět národních parků, četné národní památky a národní rezervace Navajo, největší indiánská rezervace ve Spojených státech. Minimalistická výzdoba hotelu a okolní surová krajina s nesmírnou silou, zahalená kolem centrálního bazénu s nádherným výhledem, mají obrovský potenciál Instagramu ohromit vaše přátele a inspirovat vaše následovníky. 34 apartmá hotelu Amangiri se nachází ve dvou elegantních křídlech, která se táhnou z každé strany hlavního pavilonu resortu. Všechna apartmá mají soukromé terasy, krby, manželské postele velikosti King a soukromé vchody do dvora, přičemž některá apartmá mají vlastní bazén.

2. CANAVES OIA SUITES, SANTORINI, ŘECKO

Na severozápadním cípu řeckého ostrova Santorini objevíte příjemný hotel Canaves Oia Suites v malebné vesničce Oia Santorini. Tento úchvatný hotel je vytesán do útesu a svým hostům nabízí majestátní výhled na kalderu a Egejské moře, což vytváří ideální prostředí pro dokonalý záběr na Instagram. Canaves Oia Hotel je považován za jeden z nejlepších luxusních hotelů na Santorini a nabízí vkusně navržené zařízení a služby, které zajistí pohodlný pobyt jako z pohádky. Čerstvě zrekonstruovaná luxusní apartmá nabízejí to nejlepší z moderního vybavení s prostornými obývacími prostory a soukromými bazénky. Tato luxusní apartmá v Oia na Santorini kombinují velkolepé výhledy s nadstandardním ubytováním a dokonalými službami a okouzlí i ty nejeklektičtější hosty.

1. SONEVA JANI, MALEDIVY

Světově proslulá Soneva Jani je svatým grálem luxusního cestování pro mnoho instagramových módních značek, protože nabízí bezkonkurenční fotografické příležitosti. Nejexkluzivnější a nejměnící se hotel na Maledivách, který se nachází na neobydleném shluku pěti ostrovů v atolu Noonu, je lemován nedotčenými plážemi, pokrytými bujnou tropickou zelení a obklopený 5,6 km (3,4 mil) lagunou křišťálu. čisté vody s nepřetržitým výhledem na Indický oceán. Každá z 24 vodních vil má soukromý zapuštěný bazén a otevírá se do vlastního úseku laguny, přičemž většina vil má také skluzavky vedoucí přímo z horní paluby do laguny níže. Vrcholem vil je zatahovací střecha v hlavní ložnici, která se stisknutím tlačítka odsune zpět, takže hosté mohou ležet v posteli, koukat na hvězdy a pořizovat si selfie na Instagramu.



Do kterého hotelu si pro svůj top snímek zajedete vy? Pak se nám s ním určitě pochlubte! Přejeme skvélé cestování…

Za tým turbošneků
Vaše Bára

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Barbora-blog-1024x266.png.
Bára Blaschke
+420 602 552 624
barbora@snailtravel.cz