Top 10 nejúžasnějších střech hotelů na světě

Střechy hotelů mají pro mnoho cestovatelů neodolatelnou přitažlivost a někdy jsou důvodem, proč se rozhodneme zůstat v konkrétním hotelu. Opravdu je to docela něco plavat v bazénu nebo popíjet drink se svou milovanou osobou nebo přáteli a zároveň si užívat snové výhledy všude kolem sebe. Když je teplé počasí, hotely otevírají své střešní bary, restaurace a bazény pro veřejnost, takže se mohou stát hřištěm pro obyvatele měst a fashionity. Sestavili jsme seznam nejlepších hotelových střech na světě, těchto 10 společenských hot spotů nabídlo víc než jen nádherný výhled.

10. VERTIGO A MOON BAR, BANGKOK, THAJSKO

Hotel Banyan Tree Bangkok má stylový a sofistikovaný střešní gril a bar pod širým nebem, vznášející se 61 pater nad hlavním městem Thajska. Každý večer můžete povečeřet pod širým nebem a pochutnat si na šťavnatém grilu s mořskými plody a lahodných steacích a přitom si užívat úchvatný a panoramatický výhled na město. Buďte však připraveni platit prémiové ceny!

9. LE BAIN, NEW YORK CITY

Le Bain je penthouse diskotéka a střešní bar v nejvyšším patře módního hotelu The Standard, High Line v newyorské Meatpacking District se světoznámými DJs, nejmodernějším zvukovým systémem a inspirujícím výhledem. Během léta je na tanečním parketu ponorný bazén a na trávě pokryté střeše crêperie.

8. AER LOUNGE, MUMBAJ, INDIE

Elegantní Aer Lounge, který pokrývá celou střechu hotelu Four Seasons Mumbai, se tyčí 34 pater nad rušnou čtvrtí Worli a je jedním z mála střešních barů, které jsou otevřeny po celý rok. Elegantní, moderní výzdoba vychází z futuristického panoramatu města, které je v plné parádě díky 360stupňovému výhledu.

7. RÁDIO STŘEŠNÍ BAR, LONDÝN, SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ

S výhledy, které se dotýkají mraků a zahrnují Tower Bridge, London Bridge, katedrálu svatého Pavla, Tate Modern, Somerset House, Southbank, London Eye, Houses of Parliament a divadelní čtvrť Covent Garden, střešní bar v 10. Hotel ME London je místem, které je vidět vysoko nad rušnými ulicemi hlavního města Spojeného království.

6. SANDS SKYPARK, SINGAPUR

Sands SkyPark se nachází na střeše jednoho hektaru ikonického hotelu Marina Bay Sands, tyčící se 57 pater nad srdcem města a zesměšňující všechny ostatní střechy v okolí. Střecha s úžasným nekonečným bazénem nabízí nádherný výhled na panorama Singapuru, zatímco si hosté mohou vychutnat to nejlepší jídlo, pití a zábavu.

5. PARK HYATT SYDNEY ROOFTOP, AUSTRÁLIE

Na Sydney’s Park Hyatt je toho hodně co milovat, ale klenotem v koruně tohoto hotelu je tichá venkovní střecha s vyhřívaným bazénem, ​​lázněmi, soukromou sluneční terasou a altánky. Toto je jedno velmi speciální místo ke koupání, s úžasným výhledem na přístav, budovu opery a centrum Sydney. Lehněte si na lehátko u bazénu a štípněte se, protože nesníte!

4. TERRAT, BARCELONA, ŠPANĚLSKO

Střešní terasa hotelu Mandarin Oriental Barcelona má stylový bazén lemovaný pohodlnými lehátky, ze kterých můžete při koupání absorbovat výhled na město. Některé z památek viditelných z terasy zahrnují legendární La Sagrada Família Antoniho Gaudího a Casa Batlló. Terrat je exkluzivní pro hosty v odpoledních hodinách, než se otevře pro všechny od 18:00 na západ slunce a občerstvení.

3. STŘECHA HOTELU FASANO, RIO DE JANEIRO, BRAZÍLIE

Elegantní nekonečný bazén na střeše se nachází v osmém patře hotelu Fasano a nabízí jedinečný výhled na světoznámou pláž Ipanema z úhlu, který zachycuje Arpoador, Morro Dois Irmãos a Corcovado, výhradně pro hotelové hosty. Barové menu nabízí širokou škálu čerstvě vymačkaných ovocných šťáv, koktejlů a lahodné stolování pod širým nebem po celý den.

2. HARRIET’S ROOFTOP, NEW YORK CITY, USA

Výhled na 1 Hotel Brooklyn Bridge je nejúžasnější z jeho ohromující střešní terasy, jedinečné městské části, která se od otevření hotelu v roce 2017 rychle stala společenským centrem v New Yorku. Na terase je malý a vyhřívaný odpočinkový bazén (otevřený pouze v létě), bar s kompletními službami, ohniště a prostory k sezení vyrobené z rekultivovaných železničních pražců, kde si hosté mohou odpočinout a popíjet koktejly.

1. REDENTORE TERRAZZA SUITE, BENÁTKY, ITÁLIE

Nejlepším zážitkem na střeše hotelu musí být mít jeden pro sebe, což je případ, kdy si rezervujete Redentore Terrazza Suite v Gritti Palace. Jedinečná střecha – kompletní s minibazénem – je ideální pro lenošení, stolování pod širým nebem nebo oslavu s přáteli a rodinou a zároveň si můžete dopřát výhled na Canal Grande, San Giorgio Maggiore a kostel Redentore. na ostrově Giudecca.


Za tým turbošneků
Vaše Bára

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Barbora-blog-1024x266.png.
Bára Blaschke
+420 602 552 624
barbora@snailtravel.cz