top 10 nejlepších hotelů na mALEDIVÁCH DOSTUPNÝCH LODÍ

Společně se Seychelami a Francouzskou Polynésií jsou Maledivy nejoblíbenější plážovou destinací na zemi. Cukrově bílý písek, křišťálově čisté laguny, bujné tropické ostrovy, úchvatný podmořský svět, úžasné vily nad vodou a bezkonkurenční luxus dělají ze souostroví Indického oceánu nekonečný ráj na zemi. Letoviska se nacházejí dále od mezinárodního letiště Male a lze se k nim dostat pouze lodí nebo hydroplánem. A pokud vás cesta hydroplánem neláká a dáte raději přednost cestě po moři -– zde je náš seznam nejlepších hotelu na Maledivách dostupných lodí.

10. COMO COCOA ISLAND

COMO Cocoa Island je intimní soukromý ostrovní resort na Maledivách s 33 apartmány nad vodou, které vám umožní vklouznout přímo do tyrkysové laguny a prozkoumat blízký útes. Bezstarostný, decentní luxusní zážitek obklopený bílým pískem zahrnuje holistické wellness procedury v COMO Shambhala Retreat, kuchyni ovlivněnou jižní Indií a potápění na světové úrovni. Od svých personalizovaných služeb a sofistikované kuchyně až po osobitý design, autentickou kulturu a skvělé lázně, tento maledivský luxusní resort tvrdě pracuje na přizpůsobení zážitku potřebám svých hostů. V hotelu si můžete objednat plavby na sousední ostrovy a pláže; soukromou večeři na odlehlých místech; jógu, potápění nebo šnorchlování i různá další dobrodružství pro rodiny cestující společně.

9. TAJ EXOTICA RESORT & SPA, MALEDIVY

Unikněte zběsilému tempu a chaosu každodenního života do luxusní náruče resortu Taj Exotica Resort & Spa na Maledivách. Tento hotel, daleko od jiskřivých světel Male, se nachází na ostrově Emboodhu Finolhu uprostřed jedné z největších lagun na Maledivách. Tento tropický ostrov, známý svou bohatou flórou a faunou, také známý jako Three Coconu Isle, se nachází uprostřed krásných korálových útesů a jen 15 minut jízdy motorovým člunem od letiště. Resort nabízí 64 luxusních a honosných vil a apartmá s výhledem na moře. Tady se čas zastavil, a přesto tu nikdy není nuda. V této oáze klidu zasazené do ráje mohou hosté odpočívat u nekonečného bazénu nebo na své soukromé pláži, lenošit v houpací síti nad modrými vodami nebo jen ležet v noci pod hvězdami. Čistá blaženost.

8. NALADHU

Představte si ráj. Tropické písečné ostrůvky vystupující z nekonečné tyrkysové vody. Otevřete oči a budete v Naladhu, nádherném letovisku sdílejícím lagunu se svými sesterskými středisky Dhigu a Veli. Maledivské označení pro „krásný ostrov“ Naladhu nabízí mozaiku nadčasových okamžiků v modrých vodách Indického oceánu. Resort je velmi exkluzivní, protože má pouze 20 rozlehlých vil a domů, z nichž každý má nádherný soukromý bazén s výhledem na azurový Indický oceán, nepřekonatelný komfort a půvabnou eleganci, která nikdy nevyjde z módy. Ocean Housesjsou orientované na východ s výhledem na otevřený oceán. Nabízejí větší pocit ústraní než plážové domy s výhledem na tyrkysovou lagunu.

7. RESORT KUDA HURAA FOUR SEASONS

Four Seasons Resort Kuda Huraa je okouzlující zahradní ostrov – půl hodiny jízdy motorovým člunem z Malé – který nabízí sofistikované a inovativní možnosti rekreace, a relaxace za splnění podmínek ochrany přírody. Součástí resortu je mořská rezervace Island Spa. Sesterská nemovitost, Landaa Giraavaru, leží na severu: 44akrová říše divů v biosférické rezervaci Baa Atoll UNESCO. Luxusní katamarán Four Seasons Explorer spojuje oba prostřednictvím plaveb na 3, 4 a 7 nocí a soukromých rekreačních, surfařských a mantových charterů. Nejnovější přírůstek na Maledivách, Four Seasons Private Island Maldives at Voavah, Baa Atoll, byl otevřen v prosinci 2016 jako první soukromý ostrov skupiny s exkluzivním využitím: mimo limity pro všechny ostatní, neomezené pro vás.

6. GILI LANKANFUSHI

Maledivy se nachází na soukromém ostrově Lankanfushi v atolu North Malé, Gili Lankanfushi (dříve známém jako Soneva Gili), intimní korálový ostrov v jiskřivé laguně s moly, které se proplétají přes vodu do prostorných vil. Tento luxusní hotel je jen 20 minut jízdy lodí od mezinárodního letiště Velana v Malé, hlavním městě Maledivské republiky. Zde je vaším idylickým osobním úkrytem jedna ze 45 prostorných, rustikálních vil nad vodou, udržitelně a znamenitě navržených a vyrobených z přírodního dřeva a skla. V klidné soukromém letovisku se budete cítit jako doma.

5. PATINA MALEDIVY

Patina Maldives, útočiště pro společensky a ekologicky uvědomělé cestovatele, se může pochlubit 90 nádherně vybavenými plážovými a nadvodními vilami s jednou, dvěma a třemi ložnicemi a 20 studiemi Fari, které navrhl renomovaný brazilský architekt Marcio Kogan. A s devíti restauracemi a bary a třemi místními food trucky budete mít na výběr z udržitelné kuchyně od soumraku do západu slunce. Dokonce i zážitky jsou zaměřeny na životní prostředí s aktivitami, jako je osévání korálových útesů, adopce zraněných mořských želv a pozorování divokých delfínů.

4. RITZ-CARLTON MALEDIVY, FARISKÉ OSTROVY

Pokud vily s obsluhou komorníka, soukromé nekonečné bazény a houpací sítě nad vodou zní jako ta pravá hudba pro vaší dovolenou, zařaďte The Ritz-Carlton Maldives na první místo svého seznamu. Typické vily s doškovou střechou zde nenajdete. Najdete zde 100 moderních, ale minimalistických vil a sedm restaurací a barů, které podávají řadu světových kuchyní (včetně mimózy, bloody mary a prosecca podávaného ke snídani). K dispozici je také tenisový kurt, potápěčské centrum, dětský klub s dětským bazénem, ​​stejně jako plovoucí lázně umístěné přímo v centru laguny.

3. WALDORF ASTORIA MALDIVES ITHAAFUSHI

Hotel Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi se nachází mezi bílým pískem a křišťálově modrými vodami, 45 minut jízdy lodí od mezinárodního letiště Maledivy. Z 11 slavných restaurací, včetně michelinského šéfkuchaře Davea Pynta, Zuma Maldives a Terra, lázeňské svatyně světové třídy, první aqua wellness centrum svého druhu na Maledivách, a exkluzivní soukromý ostrov, resort nabízí nepřeberné množství aktivit pro všechny generace. Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi nabízí 119 plážových, útesových a nadmořských vil se soukromými bazény, včetně soukromého ostrova, doplněných špičkovými zařízeními pro jedinečný a nezapomenutelný pobyt.


2. OSTROV JUMEIRAH MALEDIVY OLHAHALI

Ostrov Jumeirah Maldives Olhahali, obklopený safírovými moři Indického oceánu, je odlehlou svatyní zasvěcenou všemu luxusu. Hotel se nachází na nejsevernějším cípu maledivského atolu North Malé a je snadno dosažitelný 60 minut jízdy lodí nebo 15 minut letu hydroplánem. Každá z 67 rozsáhlých vil má soukromou střešní terasu, nekonečný bazén a nepřetržitou službu komorníka. Nadvodní lázně nabízejí dekadentní charakteristické rituály inspirované ajurvédskou tradicí. A aktivity od lekcí jógy a exkurzí s podvodním fotografováním až po plážový park (a hlídání dětí) zajistí omlazující pobyt pro každého.

1. ONE&ONLY REETHI RAH

One&Only Reethi Rah je místo, kde ožívá radost – nádherné maledivské útočiště, které oslavuje život a vytvář příběhy pro ty nejnáročnější hosty z celého světa. Prostorné odlehlé vily s výhledem na oceán a soukromými verandami jsou umístěny podél pobřeží. Restaurace se skládají z Reethi Restaurant pro mezinárodní kuchyni; Hoshi, pro japonskou kuchyni; Botanica, pro přírodní jízdné; Rabarbaro, pro italské jízdné; a Fanditha pro pokrmy Středního východu. Lázeňské procedury na míru probíhají v soukromém pavilonu. Užijte si vodní sporty, tenis, fotbal, umělecké studio, šnorchlování, bazény, klub KidsOnly a aktivity pro dospívající. Tento ultraluxusní hotel je 45 minut jízdy lodí z hlavního letiště na Maledivách.


Maledivy patří k našim oblíbeným destinacím a víme, že je milujete i vy, naši klienti. Zavolejte nám a zaplánujeme i vaše maledivské dobrodružství.

Za tým turbošneků
Vaše Bára

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Barbora-blog-1024x266.png.
Bára Blaschke
+420 602 552 624
barbora@snailtravel.cz