Snění o Itálii

Léto je tu a tak si pojďme užít volný čas přemýšlením o příští dovolené v Itálii. Vily v italském stylu vám rády nabídnou „domov daleko od domova”, aniž byste museli obětovat jakýkoli komfort. Pojďte se podívat na některé z nich a načerpat jedinečnou atmosféru italského venkova…

PODERE LEOPOLDO – TOSKÁNSKO


Podere Leopoldo se nachází v klidné krajině mírně zvlněných kopců a poskytuje dokonalé útočiště těm, kteří hledají naprosté soukromí a odpočinek v srdci Toskánska. Tato nádherná vila, obklopená vinařskými usedlostmi patřícími několika florentským šlechtickým rodům, byla nedávno zrekonstruována a zároveň si zachovala atmosféru tradičního toskánského statku. Podere Leopoldo může ubytovat až osm hostů ve čtyřech dvoulůžkových ložnicích a čtyřech koupelnách rozmístěných ve třech podlažích.

Milujete Toskánsko? Najděte si krásné místo pro váš „toskánský zážitek“ právě ZDE.

VILA MAREA – AMALFI 


Vila Marea, která se nachází vysoko na kopci s nádherným výhledem na moře, poskytuje dokonalé útočiště těm, kteří hledají naprosté soukromí a relaxaci v jednom z nejpůvabnějších koutů pobřeží Amalfi. Tato exkluzivní vila s působivým smyslem pro pohodlí a eleganci nabízí plně zařízenou terasu a dostatek světla. Ve vile Marea se může ubytovat až osm hostů, kteří mají k dispozici čtyři dvoulůžkové ložnice s vlastní koupelnou.

MASSERIA ERCOLE – APULIE


Masseria Ercole je okouzlující vila o rozloze 300 m2, která se nachází v jednom z nejpůvabnějších koutů jižní Itálie, ponořená do deseti hektarů olivových hájů. Vila nabízí rustikální a zároveň elegantní interiéry, které byly mistrovsky zrekonstruovány se zachováním atmosféry tradiční masserie s použitím místních materiálů, jako je kámen Leccese. Ve vile se může ubytovat až deset hostů, kteří mají k dispozici pět dvoulůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením rozmístěných ve čtyřech budovách.

Apulie vás rozhodně chytne za srdce a budete se sem rádi vracet. Ubytovat se můžete právě ZDE.

VILA MIMOSA – JEZERO COMO


Vila Mimosa, ponořená do krásné zahrady z 18. století a s nádherným výhledem na vody jezera Como, poskytuje dokonalé útočiště těm, kteří hledají naprosté soukromí a relaxaci v jednom z nejsugestivnějších koutů severní Itálie. Tato exkluzivní vila s elegantní atmosférou a nejvybranějším interiérem nabízí ubytování až pro deset hostů a je vybavena pěti dvoulůžkovými ložnicemi, třemi koupelnami a elegantními pokoji rozmístěnými ve dvou podlažích.

Při vyslovení jména ITÁLIE se každému vybaví moře, žhavé slunce a pláže všech druhů, ale také špagety, pizza a srdečnost místních obyvatel, které si snadno zamilujete. Itálie žije na ulici, hlučně a vesele. Platí to především o menších městech a úzkých uličkách starých čtvrtí, které si každý zamiluje. A pokud se i vy chystáte na pravé italské espresso, vybírejte ubytování právě ZDE. Nebo nám zavolejte a my vám doporučíme to nejlepší místo pro vás.


Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Barbora-blog-1024x266.png.
Bára Blaschke
+420 602 552 624
barbora@snailtravel.cz