DALŠÍ ROČNÍK MCB TOUR CHAMPIONSHIP MAURICIUS JE tu!

Pokud jste milovníkem golfu, ale stále váháte, zda si během sezóny chcete zahrát golf na Mauriciu, shromáždili jsme seznam důvodů, proč byste si měli vzít vaší golfovou výbavu a zarezervovat si další let na Mauricius! Ve skvělém resortu Constance Belle Mare Plage už se vše chystá…

Připravené jsou hned tři soutěže, kterých se můžete zúčasnit i jako amatéři:

AMATEURS TROPHY
Links & Legend Golf Courses

  • Individuální turnaj na 36 jamek, hraje se na stablefordové body.
  • Mužská kategorie 1: Pouze z bílých odpališť pro všechny od HCP 10,4 a nižší.
  • Mužská kategorie 2: Bílé a žluté odpaliště pro všechny s HCP vyšším než 10,4 maximum HCP 18. Hráči nad 65 let mohou hrát ze žlutých odpališť.
  • Ženy hrají z červených odpališť s maximálním povoleným HCP 20.

CONSTANCE HOTELS PRO-AM
Links Golf Course

  • PRO-AM se skládá ze tří amatérských hráčů a jednoho profesionála
  • Maximální povolený HCP je 18 pro muže a seniory, 20 pro ženy
  • Muži (bila odpaliště), senioři 65+ (žlutá odpaliště), ženy (červená odpaliště)

MCB PRO-AM
Legend Golf Course

  • PRO-AM se skládá ze tří amatérských hráčů a jednoho profesionála
  • Maximální povolený HCP je 18 pro muže a seniory, 20 pro ženy
  • Muži (bila odpaliště), senioři 65+ (žlutá odpaliště), ženy (červená odpaliště)
  • Formát hry “shamble” (výběr nejlepší první rány, dále hráči pokračují každý svým balónem)

JSTE PŘIPRAVENI NA VÝZVU?
Máte předchozí rekord, který chcete překonat? Nyní máte příležitost stanovit si nové cíle a srážet ze svého skóre další a další údery. Účast v tomto finále znamená, že budete mezi profesionálními golfisty, takže si můžete osvojit mnoho věcí, které vám pomohou zlepšit vaši hru!

ZAHRJATE SI S LEGENDAMI
Zažijte Championship Pro-Am v turnajovém týdnu s pohoštěním po skončení kola a předáváním cen. Přibližte se svým golfovým hrdinům v jedné z nejzajímavějších golfových destinací na světě.

LUXUSNÍ GOLFOVÝ POBYT NA MAURICIU
Nehledejte dál než Constance Belle Mare Plage a Constance Prince Maurice
, abyste strávili toto týdenní finále sezóny.
Rezervujte si golfové masáže, popíjejte šampaňské a řekněte ano nezapomenutelným vzpomínkám během našeho pobytu u nás!

PRŮKOPNÍK LUXUSNÍHO GOLFU V INDICKÉM OCEÁNU
Kde jinde než u průkopníka luxusního golfu na Mauriciu? Věděli jste, že v roce 2016 bylo postaveno golfové hřiště Legend a vyhlášen 1. ročník golfové soutěže: Mauritius Golf Open.

IDYLICKÁ GOLFOVÁ HŘIŠTĚ
Constance Belle Mare Plage a Constance Prince Maurice jsou na vrcholu seznamu luxusních golfových hřišť. Křišťálově modrý výhled na oceán a bílé písečné pláže jsou kulisou pro několik ikonických jamek na 18jamkových golfových hřištích.

BÝT V PŘÍRODĚ

Golf je především dobrý pohyb.
Při hře na hřištích Legend nebo Links Golf strávíte hodně času na nohou a budete hodně chodit. V tropickém venkovním prostředí si jistě splníte své denní cíle v počtu kroků.

HISTORIE TURNAJE

Turnaj MCB Tour Championship – Mauritius byl poprvé zařazen do programu Staysure Tour International v roce 2011, kdy bývalá světová jednička a vítěz Open z roku 1996 Tom Lehman získal první titul.

Šampionát se na okruhu pro hráče nad 50 let objevuje již více než devět let, přičemž kvalita startovního pole odpovídá postavení prvního vítěze této akce.

Tato dychtivě očekávaná událost, která se každoročně koná v Constance Belle Mare Plage, se hraje v jednom z nejmalebnějších míst na světě s Indickým oceánem a bílými písečnými plážemi, které jsou kulisou jedné z nejzajímavějších událostí v programu pro seniory.

Lehman vyhrál první ročník této akce v roce 2011, než si David Frost z Jihoafrické republiky připsal na ostrově své druhé vítězství mezi hráči nad 50 let, když předtím v roce 2011 získal titul na Mauritius Commercial Bank Open – předchůdci MCB Tour Championship – Mauritius.

V roce 2013 zahájil Angličan Paul Wesselingh čtyřleté období britských úspěchů na této akci. Šestinásobný hráč PGA Cupu zvítězil o čtyři rány před obhájcem titulu Frostem a o 12 měsíců později na svůj úspěch navázal ziskem dvou titulů.

Osminásobná jednička European Tour Colin Montgomerie udržel na Mauriciu britskou vítěznou sérii a na sluncem zalitém ostrově získal svůj osmý titul na Staysure Tour. Montgomerieho spoluhráč z Ryder Cupu 1993 Barry Lane odolal výzvě Skota a Paula Broadhursta a stal se vítězem pro rok 2016.

V roce 2017 se stal mauricijským šampionem Thaworn Wiratchant, který na závěrečném turnaji sezony vybojoval své první vítězství na Staysure Tour. Thajcův celkový výsledek 23 ran pod par nebyl jen nejnižším výsledkem na turnaji MCB Tour Championship – Mauritius, ale také nejnižším výsledkem na 54 jamek na Staysure Tour v historii. Clark Dennis, který Wiratchantovo skóre vyrovnal, se v následujícím roce stal prvním Američanem od dob Lehmana, který tuto trofej zvedl.

Rok 2018 byl pro MCB Tour Championship významným rokem, protože MCB Tour Championship – Seychelles se připojil k mezinárodnímu programu a vytvořil tak dvoufázový Indian Ocean Swing, kde hráči bojovali na Mauriciu a poté se přesunuli na rajský ostrov Seychely na závěrečný turnaj sezóny.

Angličan Roger Chapman byl v roce 2018 korunován premiérovým šampionem MCB Tour Championship – Seychelles a stal se také „králem swingu“, když skončil třetí na Mauriciu a o týden později kraloval na Seychelách.

V roce 2019 byl představen turnaj MCB Tour Championship – Madagascar, který se stal prestižní sérií tří turnajů.


Skvělá příležitost, že? Můžete zažít pobyt v oblíbeném resortu Constance Belle Mare Plage trochu jinak. S profesionální golfovou scénou, na skvělých hřištích připravených pro profíky a se vším luxusem a péčí tohoto resortu. Máte zájem? Kontaktujte nás, vše vám připravíme na míru.

Za tým turbošneků
Vaše Bára

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Barbora-blog-1024x266.png.
Bára Blaschke
+420 602 552 624
barbora@snailtravel.cz