BELMOND SANCTUARY LODGE – zažijte fascinující výhled na Macu Picchu!

Pokud se rozhodnete vydat se do mystického pohoří Peruánských And a navštívit posvátné místo Macu Picchu, nesmíte si nechat ujít zcela jedinečný zážitek z ubytování v hotelu Belmond Sanctuary Lodge!

Tento unikátní hotel se nachází v nadmořské výšce 2500 metrů nad mořem a nabízí přímo dech beroucí výhled na Macu Picchu a okolní překrásné horské scenerie. Jeho poloha je zcela jedinečná a během pobytu zde doslova splynete se zdejší přírodou a magickou atmosférou. Načerpáte energii a zregenerujete meditací v přírodě či díky široké škále masáží a aromaterapeutických ošetření, které hotel svým hostům nabízí.

Peru - BELMOND SANCTUARY LODGE - romantická večeře
Peru – BELMOND SANCTUARY LODGE – romantická večeře


Blízkost řeky Urubamba, která obtéká „Ztracené město Inků“ ze tří stran s útesy strmě se zvedajícími až do výše 450 m od hladiny řeky způsobuje, že se po ránu utváří nad vodní hladinou mlha a ještě více tím tak umocňuje mystičnost tohoto překrásného a unikátního místa…

Machu Picchu již navštívila řada turistů, podívali se, vyfotili a jeli zase zpět, ale jen málo kdo si toto místo skutečně vychutnal. Buďte tedy originální a vymaňte se z davu. Investice, kterou vložíte do několika nocí zde, se do Vás vryje navždy ve Vašich nezapomenutelných vzpomínkách a určitého klidu na duši, který se ve Vás rozhostí kdykoliv si na Váš pobyt zde vzpomenete!

Peru - ztracené město Inků Macu Picchu
Peru – ztracené město Inků Macu Picchu

Během pobytu můžete podniknout řadu zajímavých trekků do okolní divočiny i na samotné Macu Picchu, zúčastnit se posvátného inckého vykuřovacího obřadu Pachamama, dozvědět se od místních potomků Inků více o historii tohoto mystického národa, opředeném řadou mýtů a bájí. Budete mít také možnost nechat se zasvětit do tajů šamanismu či astrologie, kterou se Inkové zabývali.

Peru - BELMOND SANCTUARY LODGE - svatba posvěcená šamanem Inků
Peru – BELMOND SANCTUARY LODGE – svatba posvěcená šamanem Inků

Obdivovat můžete kromě dech beroucích východů a západů slunce nad „Ztraceným městem Inků“ také překrásnou zdejší tropickou zahradu, kde se nachází velká řada orchideí a společnost Vám bude dělat řada místního exotického ptactva. To vše při troše štěstí může být završeno setkáním se samotným krále peruánských And, majestátným a důstojným Kondorem…

Pokud Vás láká vydat se do tohoto unikátního hotelu a zažít jedinečný zážitek, neváhejte se obrátit na naše cestovní poradce, kteří Vám rádi pomohou s výběrem té pravé kombinace za polárním kruhem právě pro Vás.

602/552624                info@snailtravel.cz