POSEIDON MYSTERY – první podmořský hotel na světě!

Na soukromém ostrově Poseidon, spadajícím pod Fiji, byl vybudován v laguně s korálovými útesy unikátní podmořský hotel Poseidon Mystery Island, který nabízí jedinečný zážitek být součástí mořského světa uprostřed toho nejvyššího luxusu a komfortu. Podmořský unikátní hotel obklopuje  5000 akrů průzračné laguny s nedotčeným panenským podmořským světem, plného barevných korálů a tisíce ryb a dalších mořských živočichů…

Poseidon - podmořské ložnice
Poseidon – podmořské ložnice

24 luxusních kajut je umístěno 40 stop pod hladinou moře v bezprostřední blízkosti korálového útesu. Z pevniny ostrova Vás sem zavede místní podmořský výtah. Pod vodou je spolu s pokoji k dispozici také menší restaurace, knihovna, konferenční místnost a potápěčský obchod.

Poseidon - podmořská restaurace
Poseidon – podmořská restaurace

Jak z filmu Juliuse Verna má každá kajuta k dispozici své malé podmořské vznášedlo, kterým se může volně pohybovat po celé laguně. Pro větší výpravy až do hloubky 1000 stop je hotel vybavený ponorkou pro 16 osob, která Vás během hotelových podmořských výletů zavede do nedotčených vod oceánu.

Poseidon - podmořské vznášedlo Triton
Poseidon – podmořské vznášedlo Triton

Místo je jako stvořené pro speciální životní okamžiky, jako je svatba, požádání o ruku, líbánky či výročí a pro tyto příležitosti je zde vybudovaná dokonce i podmořská kaple! Tento nádherný prostor nabízí okouzlující prostředí, o to zajímavější, že se neustále mění na průhledné stěně s výhledem do korálové zahrady.

Fiji - podmořský život
Fiji – podmořský život

Každý host má kromě své podmořské kajuty k dispozici také „suchozemskou“ plážovou vilku, které se nachází na ostrově Poseidon spolu se suchozemskou částí resortu. Když už tedy budete nabaženi podmořského světa, na souši si můžete užít kromě slunce a čerstvého vánku také 9- ti jamkové golfové hřiště, restauraci, bar, vodní sporty, tenisové kurty , fitness centrum, masáže, cvičení jógy či meditaci za svitu měsíce pod oblohou plnou hvězd.

Pokud Vás láká vydat se do tohoto unikátního hotelu a zažít jedinečný zážitek podmořského dobrodružství, neváhejte se obrátit na naše cestovní poradce, kteří Vám rádi pomohou s výběrem té pravé kombinace za polárním kruhem právě pro Vás.

602/552624                info@snailtravel.cz