10 nejúžasnějších pláží na Maledivách

Na Maledivách najdeme některé z nejkrásnějších pláží na světě. Zkušený návštěvník však ví, že nejlepší z nich nemají jasné hranice. Písek se pohybuje po korálových ostrovech a následuje vítr a vlny oceánu. Pokud člověk zasahuje do tohoto přirozeného procesu zdmi a vlnolamy tato malebná dokonalost zlehka mizí.

Ostrovy a pláže, na které vás pozveme jsou čisté, bílé s jemným pískem, který obklopuje ostrovy tropické vegetace. A to vše proto, že pláže zůstaly nedotčené. Žádné vlnolamy nelemují pobřeží a žádné zdi nezakrývají horizont. Přirozeně objímají pobřeží a vytvářejí ráj na zemi….

Milaidhoo Island Maldives

Malý tropický pás ráje Milaidho je dokonalým útočištěm. Zastrčený v srdci rezervace UNESCO, obklopen jemným bílým pískem a zasazený vedle barevného korálového útesu.

Toto luxusní butikové ostrovní letovisko otevřelo své brány koncem listopadu 2016 s cílem nabízet jedinečný a autentický zážitek. Tento nový přírůstek nejlepšího řetězce hotelů na atolu Baa, zařízený osvěžujícím stylem s nádechem v klasickém maledivském stylu je intimní i stylový. Milaidhoo je kombinací nenápadného luxusu a nápaditého designu.

Jedním z nejpůsobivějších rysů Milaidhoo Maledivy je jeho blízkost k úchvatnému zálivu Hanifari: místo, kde od června do listopadu můžete zahlédnout největší skupinu manter na světě. A pokud máte obzvláště štěstí, můžete zahlédnout i žraloka velrybího. Na ostrově jste za pouhých 30 minut hydroplánem z Malé nebo za 15 minut vnitrostátním letem, po kterém následuje krátká jízda motorovým člunem.

REZERVOVAT POBYT MŮŽETE ZDE.

Kanuhura Maldives

Kanuhura spojuje tradiční eleganci s ležérním luxusním bydlením v nádherné a nedotčené části Malediv. Tropický ráj, který okouzluje svou poklidnou přírodní krásou. Středisko bylo znovu otevřeno po velkých opravách na konci roku 2016 na odlehlém ostrově atolu Lhaviyani a s báječnou nabídkou vybavení, špičkovým jídlem, dokonalými plážemi a fantastickým dětským klubem.

Ti, kteří se nechají zlákat luxusním pobytem na Maledivách a chtějí si ze své dovolené odvézt víc, než jen pěkné opálení, musí navštívit Kanuhura Maldives, místo ideální pro rodiny, páry a sólo cestovatele. Ostrov je dostupný čtyřicet minut hydroplánem od letiště Malé a je jedním z větších ostrovů na severních atolech.

REZERVOVAT POBYT MŮŽETE ZDE.

Banyan Tree Vabbinfaru

Banyan Tree Vabbinfaru, postavený na kruhovém ostrově s 48 vilami a zůstává oblíbeným místem pro romantické páry a milovníky ekologie.

Nachází se na atolu Severní Malé. „Vabbinfaru“ znamená v Divehi „kulatý ostrov obklopený korálovým útesem“. Užijte si bílou písečnou pláž, vzkvétající kokosové palmy a tropické slunce v jedné z nejpopulárnějších světových prázdninových destinaci.

REZERVOVAT POBYT MŮŽETE ZDE

Baglioni Resort Maldives

Baglioni Resort Maldives na atolu Dhaalu, obklopený třpytivými tyrkysovými vodami s jemným pískem, je idylickým útočištěm pro novomanžele na svatební cestě i pro rodiny. Toto exkluzivní letovisko s 96 vilami se nachází na ostrově Maagau, na jednom z nejpozoruhodnějších maledivských ostrovů, a umožňuje hostům zažít pobyt v srdci Indického oceánu s jedinečnou italskou pohostinností Baglioni Hotels. Baglioni Resort Maldives, otevřený v březnu 2019, se nachází na soukromém ostrově obklopeném čistou vodou, která se hemží živým mořským životem a prosperujícím útesovým systémem. Resort nabízí pohodlí i pobyt se sportovním vyžitím, relaxací a vybranou kuchyní, které vyhoví exkluzivní mezinárodní klientele.

Tyrkysová laguna je krásná, obklopená pěknými plážemi a mnoha palmami. Maledivy nikdy nezklamou, ale tento resort má nejúžasnější pláž na Maledivách s bílým jemným pískem, který je dvakrát denně čištěn od malých kamenů speciálním týmem!

REZERVOVAT POBYT MŮŽETE ZDE

Soneva Fushi

Ekologické vily Soneva Fushi, s bílými písečnými plážemi najdete na soukromém ostrově na Maledivách. Odhoďte své starosti a nechte se hýčkat v luxusních lázních a vysoce kvalitními službami. Na tomto místě krásného neobydleného ostrova vám nebude nich chybět. Kdyby Robinson Crusoe mohl stavět hotely – postavil by jistě Soneva Fushi .-) Celkem 65 apartmánů a vil je vsazeno do srdce bujné vegetace, aby bylo zajištěno maximální soukromí pro všechny. 8 kategorií pokojů, z nichž každá se snaží překonat eleganci sousední vily, začíná jednoduchou Rehendi od 182 m2 až po obrovské vily Jungle Reserve o velikosti 720 m2, procházející kolem vil Crusoe, bytů nebo dokonce vily Soneva Fushi.

REZERVOVAT POBYT MŮŽETE ZDE

Anantara Kihavah Maldives Villas

Objevte Anantara Kihavah, butikový hotel se všemi výhodami rajského ostrova snů, které si dokážete představit – bílé pláže lemované palmami, tyrkysová voda, profesionální personál, skvělé jídlo a luxusní vily Over Water – nebudete zklamáni. Realita ve skutečnosti překoná všechny vaše fantazie. Vinný sklep, vodní lázně a 49 metrů dlouhý nekonečný bazén je jedním z nejdelších na Maledivách. Anantara Kihavah je pouhých 35 minut hydroplánem od hlavního mezinárodního letiště Velana.

Pláž je nejširší a nejlepší na severní straně, takže si hosté Beach Villas na této straně po většinu dne užívají slunce. Na severní straně je také nejlepší šnorchlování.

Kandolhu Maldives

Kandolhu Maldives se postará víc než jen o vaše sny o nezapomenutelných líbánkách na Maledivách. Ponořeni do romantiky s neuvěřitelným šnorchlováním u útesu, si tento útulný ostrov určitě zamilujete. Ti, kteří slyšeli o ostrově Kandholhu, vědí, že se jedná o jeden z nejlepších tamních útesů na Maledivách. Porovnat nebo překonat mohou pouze střediska na jižních atolech země. Další devizou jsou čisté a měkké písečné pláže přítomné všude kolem malého kulatého ostrova, jehož tvar je v maledivských standardech vzácností.

COMO Cocoa Island

COMO Cocoa Island na Maledivách je nezapomenutelným zážitkem na tropickém ostrově v jeho nejčistší podobě. Cocoa se nachází 40 minut motorovým člunem z letiště v Malé a nabízí diskrétní luxus v nejlepším v soukromých Boathouse Water Villas s nádherným výhledem na lagunu, perfektní pláž, úžasné potápění a šnorchlování v teplých vodách blízkého útesu, jednoduché, ale vynikající jídlo a holistické Lázně Como Shambhala.

Jedna z nejkrásnějších pláží v Indickém oceánu, Cocoa, jsou speciální ostrovy na Maledivách. Je to malý, ale dokonale tvarovaný pás písku, ne větší než fotbalové hřiště – pouhých 120 kroků z jedné strany na druhou v nejširší a jen 1 400 kroků kolem ostrova. Sklon pláže je tak mírný, že se zdá, že to nemá konec, a klidné čisté vody hladí bílý jemný písek. Kakaový ostrov umožňuje hostům se pohodlně dostat z jednoho konce ostrova na druhý.

The Standard, Huruvalhi Maldives

The Standar, Huruvalhi Maledivy nabízí jedinečnou kombinaci relaxace a společenského života, ideální pro romantickou dovolenou nebo čas strávený s přáteli. Ostrov nabízí relaxaci, společenské aktivity a živé kulturní zážitky, které ocení nejen páry, ale i skupiny přátel a nezadaných, kteří se chtějí v ráji zregenerovat a dobít síly. Luxusní a výtečná kuchyně, moderní lázně, taneční parket v kombinaci s nesčetnými zážitky z vodních sportů vytvářejí skutečně jedinečné středisko pro vaší dovolenou. Bez ohledu na to, zda cestujete jako novomanželé za romantikou, sami nebo s rodinou, najdete zde zážitky, který vyhoví vašim představám.

Park Hyatt Maldives Hadahaa

Park Hyatt Maldives Hadahaa je průkopníkem ekologického designu v zemi. Posazený v přirozené vegetaci a jen pár kroků od Indického oceánu, byl resort navržen, vyvinut a postaven tak, aby byl co nejcitlivější k životnímu prostředí. Park Hyatt Hadahaa je skutečně rájem tropických ostrovů na atolu North Huvadhoo, 400 km jižně od mezinárodního letiště Male. Obklopen pouze nekonečnou oblohou a mořem, resort 50 Park and Water Villas nabízí dokonalý úkryt a dokonalý luxus.

Park Hyatt Hadahaa má jedny z nejlepších podmínek pro šnorchlování na útesech na Maledivách. Středisko nabízí dokonalý maledivský zážitek z tyrkysových a azurových vod a jemných bílých pláží, doplněný klidným prostředím a snadným přístupem k více než 30 nedotčeným místům k potápění, která jsou plná bohatého mořského života. Podlehněte uzdravujícímu přístupu holistického wellness v Park Hyatt Hadahaa, kde je každý zážitek zaměřen na to, aby vaše mysl, tělo a duše dosáhly nové rovnováhy.


Maledivy jsou romantický ráj na zemi, čarokrásné ostrovy s nádhernou přírodou a sněhově bílými plážemi. Barevné podmořské království ukryté v tyrkysových lagunách a ty nejromantičtější západy slunce. Jestli i vy chcete zažít atmosféru tohoto mimořádného místa, neváhejte se nám ozvat. Budeme vám tím nejlepším průvodcem tohoto čarokrásného místa..

Bára Blaschke
+420 602 552 624
barbora@snailtravel.cz