Top 10 nejlepších luxusních letovisek v Karibiku

Tyrkysové moře, prachově měkký písek, kopce pokryté kokosovými palmami a svěží údolí s cukrovou třtinou a banánovníky je důvodem proč je Karibik pro spoustu lidí prázdninovou destinací číslo jedna. S chladným počasím a temnými dny, které teď v únoru ovládají většinu naší republiky, touží mnoho cestovatelských duší po teplém mořském vánku, koktejlech u bazénu a nádherných plážích. Abychom vám pomohli vybrat správné místo, přinášíme vám výběr 10 oblíbených karibských luxusních letovisek, která se řadí mezi nejexkluzivnější hotely na světě.

Čeká vás přehlídka hotelů, které vás nikdy nezklamou a ze kterých si odvezete krásné vzpomínky. Karibik si získá každého…

COMO PARROT CAY, TURKS & CAICOS

COMO Parrot Cay – oblíbený mezi celebritami, je oceňovaný karibský luxusní resort na soukromém ostrově o rozloze 1 000 nedotčených akrů s jednou mílí dlouhou krásnou písečnou pláží. Tento exkluzivní ostrovní úkryt poskytuje luxus v kombinaci s bezvadnou etikou služeb společnosti COMO, holistickými terapiemi a kuchyní světové úrovně. Všechny pokoje a apartmá mají obílené interiéry vybavené přírodními materiály, vzdušnými postelemi s nebesy a teakovým nábytkem. Skutečnými hvězdami jsou soukromé vily s vlastními bazény, přímým přístupem na pláž a 24hodinovým servisem profesionálních komorníků společnosti COMO.

JADE MOUNTAIN, SVATÁ LUCIE

Jade Mountain nabízí jeden z nejúžasnějších a nejluxusnějších zážitků v Karibiku, zejména pro novomanžele na svatební cestě. Unikátní a působivý design resortu s mosty vedoucími k výjimečným nekonečným bazénům a kamenným sloupům směřujícím k obloze ohromují hosty již více než deset let. 29 apartmánů Jade Mountain (zvaných „svatyně“) jsou až scénickým prostředím, kde můžete vnímat sílu a majestátnost vrcholů Svaté Lucie – světového dědictví Pitons a samozřejmě účinky tyrksového Karibského moře.

DORADO BEACH, A RITZ-CARLTON RESERVE, PUERTO RICO

Někde mezi idylou a dokonalostí leží toto letovisko. Místo intimního luxusu a vzácného charakteru, které volá po těch, kteří věří, že každá cesta by měla být cestou objevů. Dorado Beach, kdysi cukrová plantáž, upoutala pozornost vizionáře Laurance Rockefellera, který proměnil bujnou krajinu na nejexkluzivnější luxusní letovisko Portorika a to díky svému klidnému pobřeží, soukromým rezidencím, lázeňské svatyni a harmonickému pocitu místa, který mistrně zapadá do přírodního prostředí. Dorado Beach, rezervace Ritz-Carlton, láká hosty, aby zažili pocit očarovaní až se jim bude tajit dech…

BELMOND CAP JULUCA, ANGUILLA

Belmond Cap Juluca je elegantní plážový úkryt na ostrově, který se nachází v místě půlměsíce u léčivých břehů zátoky Maundays Bay na exkluzivním ostrově Anguilla v Britské západní Indii. Okouzlující a idylické letovisko Belmond nabízí prvotřídní služby a je považován za nejlepší pláž v Karibiku. Belmond Cap Juluca, který zachytil charisma, charakter a kouzlo Karibiku, nedávno dokončil rozsáhlou rekonstrukci svých 23 bílých maurských vil, čímž již bezvadné letovisko dosáhlo ještě vyšší úrovně ubytován. Vyzkoušejte a nebudete litovat.

HERMITAGE BAY, ANTIGUA

Hermitage Bay je nadpřirozený ráj – perfektní místo pro každého, kdo chce uniknout stresu a napětí rušného života. Tento luxusní 5hvězdičkový butikový hotel v soukromém vlastnictví se nachází v nádherné zátoce na západním pobřeží Antigua. 27 samostatných apartmánů se nachází na pláži a na úbočí kopce v krásných tropických zahradách, v dokonalém soukromí, které nabízí okolní 140 akrů svěží nezastavěné země. Představte si relax v křesle na verandě a v mysli se přenesete zpět do koloniální éry Antiguy – se všemi vymoženostmi luxusního hotelu.

FOUR SEASONS RESORT & RESIDENCES ANGUILLA

V celém tomto ultraluxusním letovisku na malém karibském ostrově Anguilla se střetávají moderní architektonické formy s přírodním prostředím, zatímco sofistikované a moderní interiéry designérky Kelly Wearstler dodávají bohatému texturnímu kontrastu uvolněnou plážovou atmosféru. Od elegantních pokojů s výhledem do zahrady až po vily na pláži se soukromými bazény – široká nabídka luxusního ubytování v resortu vyhovuje všem klientům. A pokud to ještě nestačí, letovisko leží na vrcholu útesu s výhledem na dvě z nejkrásnějších pláží v Anguille s bílým pískem a tyrkysovou vodou.

JUMBY BAY ISLAND, AN OETKER COLLECTION RESORT, ANTIGUA

Umístěný na soukromém karibském ostrově o rozloze 300 akrů, dvě míle (tři kilometry) od Antiguy, je ostrov Jumby Bay, který je majetkem Oetker Collection, odlehlým luxusním útočištěm plným exotické krajiny s bujnou vegetací, nádhernými palmami a nádhernými plážemi s bílým pískem. Tento soukromý úkryt, který je dosažitelný pouze lodí, aniž by byl v dohledu náznak městské výstavby, zůstal po celá staletí téměř nezměněn. Středisko nabízí 40 vkusně zařízených pokojů a luxusní prázdninové vily, které ztělesňují jak krásu přírody, tak tradici elegance s inspirativním prostředím a jednoduchou sofistikovaností.

AMANYARA, TURKS & CAICOS ISLANDS

Amanyara se nachází se na ostrově Providenciales v Turks a Caicos, je to odlehlé útočiště, kde užijete ty nejlepší prvky Karibiku. Na hranici nedotčených útesů v mořském národním parku Northwest Point Marine, uznávaných pro jedno z nejlepších míst pro potápění na světě, je ultra-luxusní karibské letovisko spravováno Amanem – jednou z nejexkluzivnějších značek hotelů na světě – s nádhernou bílou pláží . Nabízí 40 dřevěných vilek s šindelovými střechami pro hosty podél pobřeží a má moderní uspořádání a design, otevřený památkám a zvukům křišťálově čistého tyrkysového moře.

ROSEWOOD LITTLE DIX BAY, BRITISH VIRGIN ISLANDS

Rosewood Little Dix Bay se nachází na jednom z nejlepších karibských břehů – za barevným bariérovým útesem, kde se jemné modré vody setkávají s jemným bílým pískem ohromující půl míle půlměsícové pláže. Luxusní karibské letovisko je obklopeno nezkrotnou divočinou Virgin Gorda, ostrova vulkanického původu s drsnými kopci, tichými zátokami a nedotčenými plážemi. Ikonickou nemovitost založila Laurance S.Rockefeller před více než 50 lety. Středisko se nedávno znovu otevřelo po úplném přepracování okouzlujících pokojů a apartmánů, tří restaurací a celkových vylepšení zahrad a terénních úprav resortu.

AMANERA, DOMINICAN REPUBLIC

Resort Amanera je zasazený do více než 2 170 akrů nedotčené karibské džungle, má výhled na oceán z Playa Grande. Zlaté písky z něj činí jednu z nejkrásnějších pláží v regionu. Areál má první plně integrované golfové hřiště Aman a nachází se vedle vyhledávaných plavebních drah a zelených pláží Playa Grande. Amanera má 25 samostatně stojících Casitas, z nichž všechny mají výhled na oceán z rozlehlé terasy, stejně jako soukromou zahradu a zelenou střechu, která plynule splyne s okolím. Třináct kasit má vlastní bazén.

Karibik, to je dokonalý ráj na zemi. Místo kam se budete vždy rádi vracet a kde najdete vždycky místo pro vaší nádhernou, romantickou a bezpečnou dovolenou.
A jestli jsme vás dnes inspirovali a vybrali jste některý z resortů, případně uvítáte nabídku i dalších nádherných míst v Karibiku, neváhejte nám zavolat 🙂
Najdeme to nejkrásnější místo na planetě i pro vás…