PRIVÁTNÍ LETY – MODERNÍ ZPŮSOB CESTOVÁNÍ

Přišla ta chvíle, kdy si řeknete a dost! Musím odpočívat! Musím na dovolenou! Zavřete oči a už se vidíte na pláži s bílým pískem, azurově modrým mořem, v ruce držíte sklenku chlazeného Chablis Grand Cru a už už byste tam chtěli být. Zvednete telefon, objednáte si privátní let a za 3 hodiny už sedíte se svými blízkými v pohodlném letadle a míříte vstříc novým zážitkům…
Nepíšeme scénář k novému filmu :-), ale představujeme vám v dnešních dnech populární formu cestování. PRIVÁTNÍ LETY JSOU IN! Chcete i vy letět za zážitky nebo za byznysem a máte obavy ze současných procedur na letištích? Pak se pojďte podívat, jak to v privátních letech chodí.

Paluby soukromých letadel jsou světem splněných přání a k privátnímu letu se váže samozřejmě i dokonalý servis. Žádné čekání na odbavení, fronty či obavy z covidových opatření. Odletět můžete dokonce v čase, který si sami stanovíte. O let se postarají zkušení piloti a pobyt na palubě vám zpříjemní profesionální letušky. O vaše chuťové buňky se pak postará vybraný catering, který si můžete nechat upravit dle vlastních chuťových preferencí. Na letiště vás letecká společnost dopraví z jakéhokoliv místa.

Soukromý let můžete využít i pro cestu za golfem. Vezměte kamarády a zaleťte si na svá oblíbená hřiště po Evropě, nebo na ta, která vám ještě ve vaší sbírce golfových top resortů chybí.

A odkud se létá? Pokud zvolíte cestu letadlem, pak vaší nástupní stanicí na palubu letadla bude VIP terminál. Zkrátka přijedete, nasednete a startujete. Pokud budete chtít zažít cestu vrtulníkem, od země se odlepíte v Praze Ruzyni a letět můžete na heliporty a heli spoty v České republice a blízkém zahraničí i s možností přestupu na návazné lety z nebo do vzdálenějších destinací.

Pro let jsou vám k dispozici různé typy proudových letadel. Na palubu můžete nastoupit až v počtu 8 pasažérů. Dolet letadla je až 3900 km a cestovat můžete rychlostí 810 km/h.

Takové cestování bude jistě zážitkem 🙂 a v dnešní zvláštní době i sázkou na jistotu a bezpečí. Vyrazit můžete například s rodinou k moři, nebo na jachtu. Nebo vás láká spíš lyžovačka v Alpách? Ať už jsou vaše přání jakákoliv, soukromým letem je máte na dosah.

A jestli jsme vás k tomuto zážitku nalákali, neváhejte nás kontaktovat. Vaše sny jsou naší prioritou 🙂

 

Misa-podpis

602/552624
michaela@snailtravel.cz
www.snailtravel.cz