MAURICIUS je stále na špici oblíbených exotických destinací

Ostrov Mauricius je často nazýván perlou Indického oceánu a to zcela právem. Nabízí překrásné bělostné písečné pláže lemující kokosové palmy, korálové útesy, vlídné obyvatelstvo a špičkové služby té nejvyšší úrovně.

Již několik let se dovolené na ostrově Mauricius drží na špičce oblíbenosti a návštěvnosti a my Vám zde přinášíme 10 důvodů, proč tomu tak je:

Mauricius - ostrovy Ile aux Cerfs
Mauricius – ostrovy Ile aux Cerfs

1. Malý časový posun

Při cestování do exotiky může být pro někoho velmi nepříjemné srovnat se s velkým časovým posunem a než se s tím jeho tělo vyrovná, už zase letí domů…. Mauricius má tu výhodu oproti jiným exotickým destinacím, že je zde časový posun pouze 2 hodiny v létě a 3 hodiny v zimě, tedy Vaše biologické hodiny pobyt lépe snáší, což přispívá k Vaší celkové větší pohodě a regeneraci.

Mauricius - pláž Flic en Flac
Mauricius – pláž Flic en Flac


2. Skvělé letecké spojení

Dalším důvodem oblíbenosti Mauricia je také jeho snadná dostupnost několika významnými aerolinkami. Letět můžete jakýkoliv den v týdnu na jak dlouho chcete. Zároveň lety na sebe velmi dobře navazují a tak nikde nemusíte zdlouhavě čekat na letištích na přípojový let.

3. Vše na jenom místě

Když si vybíráte Vaši vysněnou exotickou dovolenou, Vaše představy musíte většinou přizpůsobit možnostem dané destinace. U Mauriciu to tak není, tady najdete téměř vše na jednom místě! Najdete zde překrásné panenské pláže, stejně tak dobrodružství v horách, safari, skvělé potápění či šnorchlování, krásné výlety katamaránem, neskutečný golf a řadu aktivit pro děti. Tedy témeř každý si vybere to, co je pro něj tou prioritou pro jeho vysněnou dovolenou a to bez zbytečných kompromisů.

Mauricius - dobrodružství v parku Casela
Mauricius – dobrodružství v parku Casela


4. Skvělé slevy pro svatby či svatební cesty až 100% pro nevěstu!

Žádná jiná exotická destinace na světě nenabízí takové možnosti velkých a výhodných slev pro novomanželské páry, a to ať se již rozhodnete pro zorganizování svatby na Mauriciu nebo jen o svatební cestu. A slevami to zdaleka nekončí, hotelové resorty Vás budou hýčkat v podobě různých dárkových balíčků masáží, výlety katamaránem při západu slunce či romantickou večeří pro dva na pláži za svitu měsíce, hvězd a loučí….

Přehled výše slev jednotlivých hotelů najdete ZDE

Mauricius - svatba na pláži
Mauricius – svatba na pláži


5. Nejlepší poměr kvalita – cena

Při porovnání všech ostatních exotických destinací má Mauricius jednoznačně nejvýhodnější poměr kvalita – cena. Tedy, že za zaplacenou cenu dostanete daleko větší kvalitu, než v jakékoliv jiné destinaci.

Mauricius - hotel Constance Le Prince Maurice
Mauricius – hotel Constance Le Prince Maurice


6. Golf ZDARMA

V poslední době se Mauricius stává také rájem golfistů v zimním období, neboť řada hotelů nabízí svým klientům denní GOLF ZDARMA. Když tedy porovnáte ostatní golfové exotické destinace, kde green fee na kvalitním hřišti stojí od 100 do 200 EUR, Mauricius většinou vždy souboj nabídek vyhraje právě díky této výhodě golfu ZDARMA. Navíc všechna hřiště na Mauriciu jsou špičkově udržovaná a nejde o žádné louky pro nalákání turistů, nýbrž o skutečná kvalitní hřiště světové úrovně, kterými nepohrdnou ani singl handicapy!

Mauricius - golfové hřiště Anahita
Mauricius – golfové hřiště Anahita


7. Místní obyvatelstvo

Obyvatelé Mauricia jsou pestrou směsicí lidí afrického, čínského, indického, muslimského a evropského původu, kteří společně vytvářejí barevnou, multikulturní společnost. Společně pracují, baví se, společně slaví náboženské obřady po celý rok. Spolu tvoří harmonickou společnost, která přitahuje a přivítá každého návštěvníka ostrova.Pro místní obyvatele není turista vetřelec, co vniká na jejich území, nýbrž přítel, který je vždy a všude vítaný.

8.Bezpečnost

Dalším a velmi důležitým důvodem proč letět na Mauricius je jeho bezpečnost. Díky místnímu obyvatelstvu a jeho vyznání je na ostrově zcela bezpečno a tak se můžete úplně bez obav vydat poznávat ostrov sami na vlastní pěst, můžete si zapůjčit auto a objevovat tak krásy tohoto čarovného ostrova.

9. Výborná gastronomie

Mauricijská gastronomie je stejně pestrá, jako obyvatelé tohoto malého tropického ostrova – na výběr je zde kuchyně kreolská , africká, indická , čínská, francouzská, nebo jednoduše kombinace všech těchto chutí. Vybere si zde zkrátka skutečně každý

Mauricius - krevety
Mauricius – krevety


10. Celoroční příjemné klima

Mauritius má relativně mírné podnebí s příjemnými teplotami po celý rok a občasným deštěm. Severní a západní část ostrova je teplejší a sušší než východ a jih. Pobyt je tedy možný kteroukoliv roční dobu.

Mauricius - pláž Grand Gaube
Mauricius – pláž Grand Gaube

Pokud Vás láká vydat se na ostrov Mauricius, neváhejte se obrátit na naše cestovní poradce, kteří Vám rádi pomohou s výběrem a vypracují Vám nabídku pobytu přesně na míru dle Vašich osobních preferencí, představ a přání.

Logo Snail - zlata

602/552624
info@snailtravel.cz
www.ostrov-mauritius.cz