10 nejlepších hotelů a resortů St Regis na světě

St Regis je jednou ze tří značek ultraluxusních hotelů spravovaných skupinou Marriott Hotel Group (dalšími dvěma jsou Bvlgari a Ritz-Carlton). Tato značka, která se zrodila z osobitého odkazu a byla vytvořena pro náročné cestovatele, kteří touží po těch nejlepších zážitcích, založila luxusní společnost otevřením hotelu The St Regis New York v roce 1904. Od chvíle, kdy John Jacob Astor IV. otevřel dveře svého mistrovského díla ve stylu Beaux-Arts na manhattanské Páté avenue, byla značka St Regis vždy spojována s nekompromisní elegancí a službami na míru. Služba komorníka je charakteristickým rysem St Regis již více než sto let a St Regis zůstává jedinou luxusní pohostinskou značkou na světě, která nabízí tento individuální servis v každém ze svých hotelů. Více než 40 hotelů St Regis po celém světě, které kombinují klasickou sofistikovanost s moderní citlivostí, se snaží poskytovat výjimečné zážitky. Zde je našich 10 nejoblíbenějších hotelů a resortů St Regis po celém světě.

10. ST REGIS MARDAVALL, MALLORCA, ŠPANĚLSKO

Pohoří Tramuntana, luxusní přístav Puerto Portals a Středozemní moře rámují jedinečný St Regis Mardavall Mallorca Resort, sofistikované útočiště na jihozápadním pobřeží baleárského ostrova Mallorca, nedaleko hlavního města Palma. Ve čtyřech budovách v barvě terakoty se nachází 125 pokojů a apartmá s velkými soukromými terasami s lákavým výhledem na Středozemní moře. Hosté se scházejí na večeři v restauraci Es Fum, která získala michelinskou hvězdu a představuje sezónní místní suroviny a světové kulinářské talenty. Na zvlněných trávnících a kolem impozantního kaskádovitého bazénu jsou rozmístěna lehátka s nádherným výhledem na moře a okolní přírodu. Inovativní lázně Arabella Spa v resortu jsou proslulé svým holistickým čínským lékařským centrem.

https://www.snailtravel.cz/st-regis-mardavall-mallorca-resort-golf-t4188

9. ST REGIS SAADIYAT ISLAND RESORT, ABÚ DHABÍ, SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY

St Regis Saadiyat Island Resort, Abu Dhabi, se nachází na ostrově, který se stává přední destinací na Blízkém východě, a je to nádherný hotel s 376 pokoji, který kombinuje středomořskou architekturu letoviska s moderním designem. Pětihvězdičkový resort s výhledem na nedotčenou pláž, blankytně modrý Arabský záliv a slavný golfový klub Saadiyat Beach Golf Club představuje klidné útočiště a podmanivou divokou přírodu jen pár minut od centra Abú Zabí a kulturní čtvrti Saadiyat. Umělé využití přírodních produktů a prvků vytváří relaxační atmosféru. Součástí resortu je nákupní komplex, šest osobitých restaurací, luxusní krytý kruhový bazén a tři venkovní bazény, lázně Iridium Spa, rekreační aktivity, jako jsou vodní sporty, nejmodernější atletický klub a služby komorníka na míru.

https://www.snailtravel.cz/st-regis-saadiyat-island-resort-abu-dhabi-golf-t4501

8. ST REGIS VENICE, ITÁLIE

Hotel St Regis Venice s avantgardním pohledem a designem spojuje výrazné moderní interiéry s historickým původem jedné z nejlepších adres ve městě. Hotel, který lemuje Canal Grande s výhledem na ikonické památky, stojí v této výsadní pozici již více než půldruhého století (nejprve byl hotelem Westin, než byl po rozsáhlé rekonstrukci přejmenován na St Regis). Stylový design, inteligentní technologie a typický komornický servis vytvářejí prostředí dokonalého komfortu ve 130 pokojích a 39 apartmá, z nichž některé mají vlastní terasu. Hotelová zahrada v italském stylu je oázou pro relaxaci a společenské setkávání a představuje přístup k řadě restaurací a nápojů, zatímco lázeňská apartmá a cvičební místnost nabízejí aktivní odpočinek.

7. ST REGIS PUNTA MITA, MEXIKO

Hotel St Regis Punta Mita Resort se nachází na 22 svěžích akrech na klidném poloostrově a poskytuje hostům veškerý luxus soukromého, intimního útočiště, kde se krásně prolíná umění a příroda. Ze 120 nádherných pokojů a apartmánů se otevírá úchvatný výhled na Tichý oceán nebo do zahrady. Každý pokoj nabízí nádech rustikální Provence v kombinaci s mexickým uměním a ručně vyráběným nábytkem. Hosté si mohou vychutnat vynikající kulinářské zážitky, od vybraných jídelních menu až po prostřený stůl na pláži; oddat se svodům hýčkajících procedur v lázních Luxe Remède Spa; nebo si zahrát na dvou golfových hřištích Jack Nicklaus Signature Golf Course či v tenisovém centru. Nedaleké ostrovy Marietas jsou plné přírodních krás a outdoorových dobrodružství. V případě dalších potřeb je k dispozici komorník, který splní jakékoli přání, ať už je to ve dne nebo v noci.

6. ST REGIS ASPEN, COLORADO, USA

St Regis Aspen Resort je pětihvězdičková luxusní destinace na úpatí hory Aspen. Ze záviděníhodné polohy hotelu si hosté mohou užívat lyžování na světové úrovni nebo se projít do historického Aspenu, kde lákají luxusní butiky a okouzlující restaurace. Resort je vyhlášený jako jeden z nejlepších hotelových lázní na světě, s vyhřívaným venkovním bazénem a vířivkami s výhledem na úchvatnou horu Aspen. Hotel nabízí také vynikající kulinářské zážitky: V hotelu Velvet Buck se podávají moderní horské pokrmy a v Mountain Social se podávají ručně vyráběné koktejly. Hosté se mohou uchýlit do luxusních pokojů, apartmá a rezidencí, z nichž každá je vybavena přepychovým povlečením Frette s 400 vlákny, prostornými mramorovými koupelnami a nábytkem na zakázku od Ralpha Laurena.

5. ST REGIS ISTANBUL, TURECKO

Velkolepý hotel St Regis Istanbul se nachází v srdci kosmopolitní čtvrti Nişantaşı, nabízí nejlepší istanbulskou adresu a je obklopen značkovými butiky, luxusními módními značkami, místními restauracemi a evropskými stavbami z období Art Deco a Art Nouveau. Hotel se také nachází jen pár kroků od parku Macka, kongresového centra, centra města a Bosporu. Hosté mohou zažít vynikající večeři na střešní restauraci Spago Wolfganga Pucka nebo si vychutnat mezinárodní kuchyni na zelené terase restaurace St Regis Brasserie. Hotel nabízí 118 přepychových pokojů – včetně 10 apartmánů, z nichž jeden navrhla společnost Bentley. Mohou se pochlubit jedinečnou identitou luxusu, nadčasové elegance a podmanivého půvabu. Zdobí je originální umělecká díla a soukromé balkony. Všichni hosté si mohou užívat vyšší úrovně služeb na míru poskytovaných komorníkem St. Regis.

4. ST REGIS BALI RESORT, INDONÉSIE

St. Regis Bali Resort je velkolepou destinací nabízející výjimečné bohatství a oceňovaný rafinovaný luxus nejnáročnějším cestovatelům na světě. Hotel se nachází v prestižní enklávě Nusa Dusa, která byla vybudována za účelem poskytnout turistům komfortní prostor pro bezstarostnou dovolenou. Velkolepý luxus definuje 123 nádherně zařízených apartmánů a vil, z nichž každý je vybaven ručně vyráběným balijským uměním, útulnými balkony a mramorovými koupelnami. Všechny ubytovací jednotky mají přístup ke klidným lagunám, kde se dá koupat, a k soukromým službám komorníka s podpisem St Regis. V areálu se nacházejí také oceňované restaurace, bary, osobité lázně Remède, fitness centrum a dětské vzdělávací centrum.

3. ST REGIS NEW YORK, USA

Od svého založení Johnem Jacobem Astorem před více než sto lety se hotel St Regis New York etabloval jako jeden z nejsvůdnějších luxusních hotelů na Manhattanu. Historický pětihvězdičkový hotel se vyvíjel tak, aby odrážel bohaté dědictví St Regis a zároveň do něj byla vnesena nadčasová elegance, která jej charakterizuje. Hotel je ikonickou newyorskou památkou, má ideální polohu nedaleko Páté avenue v centru Manhattanu a je proslulý svými bezkonkurenčními službami a nadčasovým ubytováním. Každý prvek hotelu je pečlivě promyšlený, od bohatě zařízených pokojů a designových apartmá až po půvabné veřejné prostory, které podtrhuje královský střešní taneční sál s nádherným výhledem na Manhattan. Výjimečná restaurace Astor Court a prvotřídní bar King Cole, kde se podává první Bloody Mary v zemi, dále umocňují zážitek z pobytu.

2. ST REGIS BORA BORA, FRANCOUZSKÁ POLYNÉSIE

Resort St. Regis Bora Bora se rozkládá na 44 akrech svěží krajiny lemované bílým pískem a křišťálovou lagunou a představuje ztělesnění bezstarostné elegance. V resortu se nachází 100 ubytovacích jednotek, které zahrnují největší vily nad vodou ve Francouzské Polynésii a několik nádherných plážových vil, z nichž každá je vyzdobena exotickým dřevem, ručně tkanými látkami a regionálním uměním. V dálce se tyčí majestátní hora Otemanu, která je všudypřítomným symbolem vznešeného luxusu a individuálních služeb, jež jsou charakteristickými znaky resortu. Nad vodou je zavěšena restaurace Lagoon s výhledem na horu Otemanu, kde menu Jeana-Georgese Vongerichtena nabízí ten nejlepší kulinářský zážitek. Služba St. Regis Butler Service nabízí donášku kávy a čaje s buzením, šavlování šampaňským a další služby. Zajímavostí jsou lázně Iridium Spa, které se nacházejí na vlastním soukromém ostrově a nabízejí relaxační procedury.

https://www.snailtravel.cz/st-regis-bora-bora-resort-t2687

1. ST REGIS MALDIVES VOMMULI RESORT, MALEDIVY

Ikonický St Regis Maldives Vommuli Resort se nachází na atolu Dhaalu – 40 minut letu hydroplánem jihozápadně od Malé – a je obklopen snovou krajinou, hustou tropickou vegetací, pláží s jemným bílým pískem, nedotčenou lagunou a třpytivě tyrkysovým Indickým oceánem. V 77 luxusně vybavených vilách resortu, které kombinují moderní design a místní řemeslné umění s hlubokým respektem k ekologickému prostředí, se nacházejí rozsáhlé soukromé terasy vedoucí k nedotčeným plážím a nekonečným bazénům s nádherným Indickým oceánem jako klidnou kulisou. Resort se může pochlubit také jednou z největších vil se třemi ložnicemi nad vodou na Maledivách, John Jacob Astor Estate. V šesti restauracích a barech si hosté mohou vychutnat epikurejské speciality z celého světa a zotavit se v lázních Iridium Spa nad vodou.


Pokud hledáte opravdu luxus, řetězec St .Regis bude správnou volbou. Nechte se hýčkat a užijte si naprosto bezstarostnou dovolenou.

Za tým turbošneků
Vaše Bára

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Barbora-blog-1024x266.png.
Bára Blaschke
+420 602 552 624
barbora@snailtravel.cz