Top 10 nejlepších luxusních hotelů v New Yorku

New York, New York! Když zvládnete toto město, zvládnete cokoliv. Jedno z nejkrásnějších měst na světě, je dokonalou kosmopolitní destinací a definuje městský životní styl. Ve „městě, které nikdy nespí“ můžete navštívit jedny z nejlepších muzejních sbírek na světě, nakupovat, dokud nepadnete, navštívit představení světové úrovně, užít si vzrušující bezplatné atrakce a zjistit, že musíte dělat těžká rozhodnutí, pokud jde o stravování. Zde je náš výběr 10 nejlepších luxusních hotelů v New Yorku, v němž jsou hojně zastoupeny nejluxusnější světové hotelové značky.

THE ST REGIS NEW YORK

Od svého založení Johnem Jacobem Astorem před více než sto lety se The St Regis New York etabloval jako jeden z nejsvůdnějších luxusních hotelů na Manhattanu. Tento historický pětihvězdičkový hotel se vyvíjel tak, aby odrážel bohaté dědictví St Regis a zároveň do něj byla vnesena nadčasová elegance, která jej charakterizuje. Každý prvek hotelu je pečlivě promyšlený, od bohatě zařízených pokojů a designových apartmánů až po půvabné veřejné prostory, které podtrhuje královský střešní taneční sál s nádherným výhledem na Manhattan. Výjimečná restaurace Astor Court a prvotřídní bar King Cole, kde se podává první Bloody Mary v zemi, dále umocňují zážitek.

HOTEL BROOKLYN BRIDGE

Hotel Brooklyn Bridge je útočiště na nábřeží, které se nachází přímo u řeky East River a pět bloků západně od promenády Brooklyn Bridge. Hotel se nachází v 10patrové budově s nádherným výhledem na panorama centra Manhattanu a nabízí 194 pokojů a apartmá, společenské prostory pro práci i odpočinek, velkolepý střešní prostor, nepřetržitě otevřené fitness centrum Fieldhouse , promítací sál pro 50 osob a mimo jiné také grab-and-go kavárnu s nabídkou čerstvých jídel z místních zdrojů. Objekt se vážně řídí zásadami udržitelného rozvoje: upcyklované materiály a umělecká díla vyprávějí příběh o minulosti čtvrti, zatímco jeho ekologický design je závazkem do budoucna.

PARK HYATT NEW YORK

Park Hyatt New York se nachází naproti Carnegie Hall, jeden blok od Central Parku a nedaleko MoMA a Lincolnova centra a je globální vlajkovou lodí značky Park Hyatt. Nabízí 211 luxusních pokojů včetně 93 prémiových apartmánů, které se nacházejí v prvních 25 patrech 90patrového mrakodrapu One57 navrženého architektem Christianem de Portzamparcem, držitelem Pritzkerovy ceny. Pozoruhodný architektonický design interiéru a rotující sbírka umění vytvářejí kulisu pro události na míru. Nádherné lázně ve 25. patře nabízejí krytý bazén se slanou vodou, eukalyptovou parní lázeň, nadrozměrnou vířivku a nepřetržitě otevřenou posilovnu s výhledem na panorama Manhattanu.

BACARRAT HOTEL NEW YORK

Baccarat Hotel se 114 pokoji, který kombinuje to nejlepší z New Yorku s nádherným pařížským stylem, se nachází naproti Muzeu moderního umění v srdci Manhattanu. Tato vize moderní elegance, která odráží jméno francouzského výrobce křišťálu, je inspirována více než 255 lety dědictví a uměleckého řemesla. Od velkolepé fasády z hranolového skla až po 17 vlastních lustrů Baccarat zdobících veřejné prostory je hotel poctou umění žít. Intimní oázu, klidné Spa de La Mer, doplňuje mramorový bazén o délce 55 stop (16 m). Rušný Grand Salon nabízí lehká sezónní jídla od talentovaného kulinářského týmu.

HOTEL MARK

Hotel Mark sídlí v památkové budově z roku 1927, kterou nově upravil legendární designér Jacques Grange. Hotel kombinuje starosvětský komfort a avantgardní design s dokonalými službami. Pokoje a apartmá jsou útočištěm nenápadného bohatství. Hotel Mark se nachází v epicentru společenského a kulturního bohatství Manhattanu, v jedné z nejlepších čtvrtí Upper East Side, obklopen muzei, obchody, restauracemi a Central Parkem. S rozkvetlým květinovým vozíkem, stánkem s hot dogy Jean-Georges, 70 stop (21 m) dlouhou plachetnicí a bezplatnými jízdami na kolech a šlapadlech přesahuje hotel The Mark rámec svých ikonických cihel a malty a poskytuje pohlcující newyorské zážitky.

THE LANGHAM NEW YORK, 5TH AVENUE

Luxusní hotel The Langham, New York se nachází v centru Manhattanu na Páté avenue, nedaleko Madison Square Garden, divadelní čtvrti, obchodů, restaurací, muzeí a dalších míst. Díky jedněm z největších pokojů ve městě a různým apartmánům mají hosté dostatek prostoru k rozptýlení v moderním prostředí. Mnoho pokojů a apartmá se může pochlubit nádherným výhledem na panorama města a na sousední Empire State Building. Hotel nabízí kulinářské speciality v restauraci Ai Fiori doporučené průvodcem Michelin a ručně připravované koktejly v baru Fiori.

CASA CIPRIANI NEW YORK

Hotel Casa Cipriani, pečlivě zrekonstruovaný a s interiéry od Thierryho Desponta, se nachází na vodě na Dolním Manhattanu v ikonické budově Battery Maritime Building, jednom z posledních zachovaných trajektových terminálů ve stylu Beaux-Arts z dvacátého století, a nabízí 47 pokojů s řadou individuálně zařízených apartmánů, v nichž se snoubí Ciprianiho elegantní jednoduchost s námořními motivy a kurátorským uměním. Nadčasové ubytování, z nichž mnohé mají velké venkovní terasy a pergoly s výhledem na vodu a úchvatným výhledem na Sochu svobody a Brooklynský most, zahrnuje jedinečné vybavení, lakovaný mahagon a italský nábytek vytvořený na zakázku exkluzivně pro Casa Cipriani.

EQUINOX HOTEL NEW YORK

Nově otevřená vlajková loď Equinox Hotel se stala ústředním bodem výstavby Hudson Yards v hodnotě 25 miliard dolarů v západní části Manhattanu. Tento luxusní hotel, který mění pravidla hry, nabízí 212 prostorných, vědecky upravených pokojů, včetně 48 apartmánů, a jeho součástí je fitness klub Equinox o rozloze 60 000 čtverečních stop, vnitřní/venkovní bazény, inovativní lázně, restaurace Stephen Starr’s Electric Lemon a vnitřní/venkovní bary. Hotel Equinox zahrnuje klíčové prvky pohybu, výživy a regenerace pro vysoce výkonné cestovatele. Najdete zde více než 100 obchodů, 28 restaurací a 14 akrů zeleně, a to vše v místě, kde začíná a končí slavná ulice High Line.

MANDARIN ORIENTAL NEW YORK

Hotel Mandarin Oriental v New Yorku s úchvatným výhledem na Central Park a panorama města je ceněnou adresou mezi náročnými cestovateli. Tento luxusní hotel se těší vynikající poloze na vrcholu Time Warner Center, v dosahu všech legendárních newyorských památek, obchodů a atrakcí, a nabízí 244 přepychových pokojů a apartmá s okny od podlahy až ke stropu, z nichž je nádherný výhled na řeku Hudson, Central Park nebo třpytivé panorama Manhattanu. Hotel má přímý přístup k obchodům The Shops at Columbus Circle, kde se nacházejí prvotřídní obchody a restaurace včetně vyhlášených restaurací Per Se a Masa.

AMAN NEW YORK

Aman New York se nachází na tepu města v ikonické budově Crown Building na Manhattanu, jen pár kroků od Central Parku. Tento ultraluxusní hotel, který navrhl Jean-Michel Gathy, slouží jako městské útočiště a zároveň poskytuje snadný přístup ke všem zajímavým místům ve městě. Dvoupatrová vstupní hala vítá hosty ve 14. patře, kde se rozplývají zvuky Manhattanu v centru města. Masivní mramorové dešťové sprchy, nadměrné vany a okouzlující krby charakterizují 83 apartmá tohoto městského útočiště hodných snění, zatímco charakteristické restaurace Arva a Nama vzdávají hold italským rustikálním kořenům, respektive japonským kulinářským tradicím. V tomto kultovním objektu se nachází také báječné třípatrové lázně, které se mohou pochlubit regeneračními procedurami, laboratorní diagnostikou funkčních biomarkerů a multidisciplinárními wellness programy.


New York, město, které nikdy nespí, je ztělesněním snu o neomezených možnostech. Při každém kroku se setkáváte s pulsující energií, která vás vtahuje do svého rytmu a nabízí nezapomenutelné zážitky. Jeho impozantní panoramata, od ikonického obzoru Manhattanu až po tajemné zákoutí Brooklynu, vyprávějí příběhy nesčetných duší, co zde hledaly a našly svůj americký sen. Gurmánské požitky na každém rohu, od pouličních stánků s hot dogy až po michelinské restaurace, slibují kulinářské dobrodružství, které uspokojí každého labužníka. A kulturní scéna? Od Broadwaye, přes Metropolitní muzeum, až po malé off-Broadwayové divadlo, New York je opravdovou kolébkou umění, kde každý najde to své. Navštívit New York znamená ponořit se do města, které vás inspiruje, provokuje a neustále překvapuje svou nekonečnou energií a rozmanitostí. Tak neváhejte a dejte se na cestu 🙂

Za tým turbošneků
Vaše Bára

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Barbora-blog-1024x266.png.
Bára Blaschke
+420 602 552 624
barbora@snailtravel.cz