MARINA BAY SANDS SINGAPORE – ohromující bazén ve výšce 200 metrů!

MARINA BAY SANDS SINGAPORE  – ohromující bazén ve výšce 200 metrů!

Ohromující, skvělý, úžasný, dech beroucí….. všechny podobné projevy údivu a obdivu uslyšíte od návštěvníků luxusního hotelu Marina Bay Sands Singapore, který je dominantou i ikonou „Lvího města“, Singapore.

Marina Bay Sands Singapore - dominanta Lvího města
Marina Bay Sands Singapore – dominanta Lvího města


Tento jedinečný luxusní hotel byl dostavěn v roce 2011 a dominuje celé uměle vybudované zátoce Marina Sands. Budovu hotelu tvoří 3 věže, spojené ve výšce 200 metrů střechou o výměře 1,2 ha Sands Sky Park, připomínající ze země přistávající letadlo. Na terase se nachází vyhlídková plošina, restaurace s barem, 8 jacuzzi a světový unikát, 150 metrů dlouhý infinity bazén, jehož voda jakoby přepadá přímo do města.

Maria Bay Sands - infinity pool
Maria Bay Sands – infinity pool

Ve třech hotelových samostatně stojících věžích najdete více než 2 500 pokojů a apartmánů, a s tímto počtem se Marina Bay Sands stává největším v Singapuru. Všechny pokoje nabízejí výhled na Jihočínské moře či panorama města Singapur.

Marina Bay Sands - koupelna v pokoji
Marina Bay Sands – koupelna v pokoji

I když nejste hotelovými hosty, můžete vstoupit do skyparku a navštívit zdejší vyhlídkovou plošinou za poplatek 25 SID a zažít neuvěřitelný výhled na okolí. K bazénu však přístup není, ten je přístupný jen hotelovým hostům.

výhled ze Sky Parku v Maria Sands Singapore
výhled ze Sky Parku v Maria Sands Singapore

O tuto překrásnou a fascinující architekturu se postaralo studio architektů Moshe Safdie, jejichž celkový projekt zahrnuje přilehlé obchodní a zábavní centrum (přes 400 obchodů všech světových značek)  a muzeum Art Science Museum (muzeum věnované umění, vědě, médiím, technologiím, designu a architektuře), se kterými je hotel propojený a tak si hoteloví hosté mohou užívat všech restaurací, barů, kultury a zábavy bez opuštění hotelu 🙂

Marina Bay Sands - jeho bazén  je atraktivní i pro reklamní účely
Marina Bay Sands – jejho bazén je atraktivní i pro reklamní účely

Další možností, jak navštívit místní Sky Park ve výšce 200 metrů je rezervovat si večeři v místní vyhlášené restauraci Kude Ta v 56. patře, odkud budte mít panoramatický výhled jak na celý Singapore, tak i na osvětlený bazén.

Marina Sands Bay - a la carte restaurace Kude Ta
Marina Sands Bay – a la carte restaurace Kude Ta

Dalším mistrovským inženýrským dílem je pěší lávka ve tvaru dvojité šroubovice, která spojuje centrum Marina Bay Sands s protějším nábřežím Singapuru.

Marina Bay Sands - pěší lávka v noci
Marina Bay Sands – pěší lávka v noci

Z hotelu dále vede vstup do dalšího unikátního projektu, kterým je futuristický park s venkovními zahradami Gardens by the Bay o rozloze 101 hektarů. Park byl vybudován na souši získané z mořského dna a jeho součástí jsou jezírka, překrásné zahrady, visutá vyhlídková lávka, umělé „superstromy“ připomínající svět Avatarů a dále pak dva energeticky úsporné skleníky Květinový dóm a Deštný prales, který se může pochlubit nejvyšším vodopádem na světě ukrytým „pod střechou“.

Garden by the Bay - pohled na superstromy
Garden by the Bay – pohled na superstromy

V rámci našeho fam tripu pro naše obchodní partnery jsme měli možnost tento skvost navštívit a tak si můžete prohlédnout naši fotogalerii.

Pokud Vás láká vydat se do tohoto skvostného hotelu nebo do samotného Singapuru s ubytováním v jiném hotelu, neváhejte se obrátit na naše cestovní poradce, kteří Vám rádi pomohou s výběrem a vypracují Vám nabídku pobytu přesně na míru dle Vašich osobních preferencí, představ a přání.

Logo Snail - zlata

602/552624
info@snailtravel.cz
www.snailtravel.cz