20 TIPŮ NA NEJLEPŠÍ RESORTY POUZE PRO DOSPĚLÉ

Sníte o klidné, romantické dovolené? Hledáte místo, kam rodiny s dětmi nejezdí? Pokud jste si odpověděli ano, přijměte pozvání na exkurzi po nejkrásnějších resortech, kam jezdí jen dospělí a kde romantickou dovolenou, na které uniknete každodenním povinnostem, užijete plnými doušky.

Vybrali jsme pro vás 20 míst z celého světa. Některé jsou pár hodin autem, do jiných můžete cestovat přes půl planety, ale jedno mají společné – čeká vás krásné místo, perfektní servis a dětský pláč a křik zde neuslyšíte….

1. POST RANCH INN BIG SUR – KALIFORNIE

Post Ranch Inn je rozložen na ploše 100 akrů a nabízí ráj v Big Sur na pobřeží amerického státu Kalifornie. Návštěvníci mohou během svého pobytu využít ranní jógu a procházky s průvodcem. Středisko má 40 unikátních a inovativních pokojů a apartmánů pro hosty. Zajímavostí je stromová usedlost s úžasným výhledem na pacifické pobřeží a gurmány potěší vyhlášená restaurace Sierra Mar. Oceníte též lázně, které osvěžují tento pobyt. Post Ranch Inn uvítá hosty starší 18 let.

2. THE CAVES – JAMAJKA

Nachází se na vápencových útesech v Negrilu s výhledem na Karibské moře. Tento resort má 12 chat na útesech a velkou vilu pro hosty. Těšit se můžete na dva jídelní altány a romantické soukromé jeskyně. Komplex zahrnuje luxusní lázně The Caves Aveda Amenity Spa, které nabízí řadu relaxačních procedur a bar Blackwell Rum. Tento ráj je pouze pro dospělé: vítáni jsou hosté starší 16 let.

3. LIKULIKU LAGOON RESORT – FIJI

Likuliku Lagoon Resort je situován na jednom z nejkrásnějších ostrovů na Fiji, přímo v srdci tyrkysové laguny. Ubytování si užijete ve stylových Over Water Bure – nadvodních domcích umístěných nad vodní hladinou s vlastním přístupem do vody i průhlednou podlahou, díky které můžete sledovat báječný podmořský svět. Hotelová restaurace Fijiana Restaurant přeje zamilovaným párům a nabízí čtyři intimní místa k sezení. Likuliku Lagoon Resort má také luxusní lázně Tatadra, které nabízí relaxační kosmetické a tělové procedury a řadu dalších denních aktivit, včetně šnorchlování, surfování a dokonce i výlet na ostrov Mociu (soukromý neobydlený ostrov v chráněné přírodní rezervaci). Likuliku Lagoon Resort je určen pouze pro dospělé návštěvníky.

4. SPA VILLAGE RESORT TEMBOK – BALI

Spa Village Resort Tembok je romantická svatyně na neporušeném severovýchodním pobřeží Bali přímo u pláže s černým pískem. Je zde klid a pohoda a proto si zde opravdu odpočinete. Rezort nabízí léčebné pobyty a lázeňské procedury. Hotel nabízí bohatý výběr různých výletů a exkurzí po ostrově Bali včetně výletů za potápěním nebo západy slunce. Spa Village Resort Tembok má vynikající restaurační možnosti a luxusní ubytování. Středisko vítá hosty ve věku od 16 let.

5. AUBERGE DU SOLEIL IN NAPA – KALIFORNIE

Romantický hotel Auberge du Soleil se nachází v srdci proslulé vinařské oblasti Napa Valley v Kalifornii. K dispozici je 50 luxusních pokojů a apartmánů s úchvatnými výhledy na hory a vinice. Rozloha objektu je 33 akrů a je ideálním únikem od všedních starostí. Restaurace Auberge du Soleil pyšnící se Michelinskou hvězdou nabízí nezapomenutelné kulinářské zážitky, které můžete doplnit sklenkou prvotřídního vína z oceňovaného vinného sklepa o objemu 15 000 lahví. Ubytování je jen pro dospělé.

6. HURAWALHI ISLAND RESORT – MALEDIVY

Hurawalhi Island Resort se nachází na soukromém ostrově na Maledivách a je rájem pro dospělé. Středisko nabízí nádherné plážové vily postavené nad Indickým oceánem s výhledem na překrásné bílé písčité pláže. Resort nabízí jedinečný gastronomický zážitek – menu si můžete vychutnat v největší prosklené podmořské restauraci na světě Champagne pavilon a 5.8 Undersea Restaurant, kde zažijete opravdu výjimečné chvíle. Resort disponuje luxusními lázněmi, dále nabízí zajímavé výlety a aktivity na Maledivách.

7. MII AMO IN SEDONA – ARIZONA

Hotel Mii Amo se nachází v malebném prostředí Red Rocks of Sedona a je určen pouze dospělým návštěvníkům. Leží v nádherném letovisku s lázněmi světové třídy a nabízí mnoho wellness zážitků, díky kterým bude váš pobyt nezapomenutelný. Hosté si mohou rezervovat tří, čtyř nebo sedmidenní pobyty s all-inclusive, které zahrnují luxusní ubytování, místní vybranou kuchyni a každý den dvě lázeňské procedury. K dispozici je krytý i venkovní bazén, parní lázně a sauna. Mezi další aktivity patří túry, jóga, meditace a nevšední zážitky. Upozorňujeme, že hotel Mii Amo je určen pouze pro dospělé, ale je součástí resortu Enchantment Resort, který zahrnuje samostatný hotel vhodný pro děti.

8. HOTEL WAILEA IN MAUI – HAVAJ

Hotel Wailea je jediný luxusní resort pro dospělé na Havaji. Klidná oáza se 72 apartmány se rozkládá na 15 akrech svěžího ostrova Maui. Hotelová restaurace s romantickým výhledem nabízí hostům menu z farmy. Hosté mohou během svého pobytu vyzkoušet různé zážitky, od lázeňských balíčků nebo kurzů vaření až po kiteboarding nebo kanoistiku. V nabídce jsou také hotelová vozidla Tesla Model X, díky nimž můžete prozkoumat druhý největší Havajský ostrov – Maui. Hotel patří do skupiny  Relais & Châteaux a návštěvníci zde mohou očekávat špičkovou úroveň služeb a pohostinství.

9. LINDOS BLU – RHODOS

Pokud se chystáte do Řecka, pak je dobrou volbou Resort Lindos Blu na ostrově Rhodos s krásným výhledem na úchvatný záliv Vlicha. Zde najdete místo pro únik od každodenních starostí a klidnou relaxaci jen pro dospělé. Resort nabízí 70 pokojů, apartmánů a vil s úchvatným výhledem. V 5 restauracích si pochutnáte na řecké a středomořské kuchyni. Hotel se pyšní vysokou úrovní služeb s milým osobním přístupem.

10. LITTLE POLYNESIAN IN RAROTONGA –COOKOVY OSTROVY

Resort Little Polynesian se nachází na í na jižním pobřeží ostrova Rarotonga na dlouhé bílé pláži Tikikaveka, na Cookových ostrovech. Jedná se o butikové letovisko, které nabízí klid a soukromí pro novomanžele na svatební cestě a cestování „lovebirds“. V nabídce jsou také luxusní lázně Te Manava. Během svého pobytu si pochutnáte na výborné místní kuchyni a dopřejete si romantické stolování, včetně soukromé večeře na pláži. Little Polynesian Resort vítá hosty starší 18 let.

11. CAP ROCAT IN MALLORCA – ŠPANĚLSKO

Hotel Cap Rocat se nachází v bývalé vojenské pevnosti, která prošla náročnou rekonstrukcí a dnes nabízí luxusní 5hvězdičkové ubytování s nádherným výhledem na Středozemní moře a do okolní mallorské krajiny. Středisko nabízí tři nádherné restaurace, včetně venkovní restaurace s výhledem na Středozemní moře. Lázeňské centrum je relaxační zónou, s bazénem se slanou vodou a řadou wellness a kosmetických procedur. Objekt byl prohlášen za kulturní památku organizací UNESCO a zakládá si svém historickém odkazu i na snaze o udržitelnost a ochranu životního prostředí. Hosté ve věku 15 a více let jsou vítáni.

12. JADE MOUNTAIN – SVATÁ LUCIE

Resort Jade Mountain se nachází v malebných horách ostrovního státu St. Lucia v Karibském moři. Je ideálním místem pro romantické pobyty zamilovaných párů. Každý pokoj v tomto luxusním resortu Jade Mountain má svůj vlastní „nekonečný“ bazén který splývá s horizontem moře. Tyto bazény jsou zde nazývaný jako svatyně. Jade Mountain má také řadu lázeňských a wellness zážitků, které jsou k dispozici spolu se špičkovými restauracemi. Středisko nabízí romantický balíček přizpůsobený cestujícím lovebirds nebo novomanželům na svatební cestě. Ubytování je možné pro hosty starší 15 let.

13. VILLA EDEN IN MERANO – ITÁLIE

Villa Eden v Meranu, v Itálii je útočištěm pro cestovatele, kteří hledají odpočinek pouze pro dospělé. Personalizované programy pomáhají hostům co nejlépe využít služeb nabízených v hotelu Villa Eden, včetně detoxikačního programu, metabolické terapie a jednoho programu, který umožňuje hostům relaxovat. Od léčebného centra dlouhověkosti až po lázně je k dispozici řada léčebných procedur, které mohou hosté využít k dosažení svých wellness cílů. Butikový luxusní hotel má pouze 29 pokojů a apartmánů, které umožňují romantický zážitek. Středisko je obklopeno malebným parkem a hosté si mohou vychutnat přírodní krásy Merana s cyklistickými výlety, túrami a tenisem.

14. TWIN FARMS IN BARNARD – VERMONT

Pokud se chcete vzdálit ruchu civilizace a alespoň na několik dnů či týdnů zaměřit svou pozornost na překrásné louky, lesy, kvetoucí zahrady i rybníky a zároveň přitom nerezignovat na luxusně vybavené interiéry, budete se v Twin Farms cítit doslova jako v ráji. Usedlost Twin Farms s více jak dvousetletou historií je luxusním hotelem v malebném městečku Barnard v americkém státě Vermont. Její neotřelou výjimečnost dokládá i to, že ji v roce 1928 koupil slavný prozaik a nositel Nobelovy ceny za literaturu Sinclair Lewis pro svou nastávající – novinářku Dorothy Thompson. Resort v programu all-inclusive nabízí špičkové menu, včetně místních sezónních specialit a lahodných vín ze svého sklepa o objemu 15 000 lahví. Bridge House Spa nabízí wellness procedury, které si můžete dopřát spolu s dobře vybaveným fitness centrem. Hosté se mohou také zúčastnit řady aktivit – od cyklistiky a pěší turistiky až po bruslení a výlety na sněžnicích. Twin Farms vítá hosty ve věku od 16 let.

15. VENTANA IN BIG SUR – KALIFORNIE

Ventana je exkluzivním letoviskem, které se nachází na 160 akrech na malebném pobřeží Tichého oceánu. Pobyt ve Ventaně nabízí luxusní výlety, flóru a faunu, meditaci a výuky tai chi, spolu s luxusními lázněmi Alila. Rezort má celkem 59 pokojů a dva venkovní bazény s krásným výhledem na pobřeží – včetně horského bazénu. Hosté v hotelu Ventana musí být starší 18 let.

16. PARADISE COVE BOUTIQUE HOTEL – MAURICIUS

Pobyt v luxusním Boutique Cove Paradise Hotelu vám zajistí klidnou a romantickou dovolenou. 4 restaurace nabízí jídelníček světových kuchyní. Hotel disponuje 67 pokoji a apartmá pro hosty a velkými lázněmi s masážemi. Paradise Cover Boutique Hotel je ideálním místem pro odpočinek a romantiku. Hotel nabízí také řadu výletů, vodních a pozemních aktivit pro hosty, kteří hledají akční dovolenou. Vítání jsou zde hosté starší 18 let.

17. CASTELLO BOUTIQUE RESORT & SPA – KRÉTA

Butikový resort nabízí přírodní krásy Kréty a luxusní ubytování se špičkovými službami. Středisko má výbornou restauraci, která se zaměřuje na místní kuchyni, dobře vybavené fitness centrum a lázně Callista, které nabízejí celou řadu služeb. Nechybí vyhřívaný bazén s vodopádem. V rezortu jsou vítáni hosté ve věku 18 let a starší.

18. MI AMOR TULUM – MEXIKO

Tento luxusní butikový resort má stylové a moderní ubytování a lázeňské centrum Colibri Spa Mi Amor. Resort nabízí také romantickou restauraci, která má menu inspirované francouzskou a italskou kuchyní. Hosté si mohou prohlédnout historickou oblast Riviera Maya. Vítáni jsou zde návštěvníci od 16 let a starší.

19. CASA ANGELINA IN PRAIANO – ITÁLIE

Zažijte krásu pobřeží Amalfi v Casa Angelina. 44 pokojů v tomto butikovém letovisku na útesu má úžasný výhled na ohromující pobřežní krajinu. Resort nabízí dvě restaurace, a využít můžete i loď vyhrazenou pouze pro hotelové hosty kotvící na místě. Relaxovat můžete v panoramatickém venkovním bazénu, který se nachází na jedné z teras hotelu Casa Angelina. Nebo se můžete skleněným výtahem a pak po 200 schodech dostat dolů na dobře vybavenou pláž. Hosté ve věku 12 let a starší jsou v rezortu vítáni.

20. Ponta dos Ganchos Exclusive Resort – BRAZÍILE

Tento překrásný resort se nachází na soukromém smaragdovém poloostrově v Brazílii. S 25 elegantními bungalovy, které jsou v resortu k dispozici, je to ideální útočiště pro cestovatele, kteří hledají zážitky i romantiku. Ano! Návštěva tohoto resortu je „nutností“! Jedná se o svěží místo, Nabízí bazén s panoramatickou terasou, posilovnu, lázně, restauraci. Aktivity zahrnují výlety vrtulníkem, školu šnorchlování, turistiku a jízdu na kajaku. Nezapomenutelné bude i pokud si zde řeknete své ANO. Vítáni jsou hosté ve věku 18 a více let.

Vybrali jste? Určitě jste v uvedené nabídce našli minimálně jedno místo, které vás chytlo za srdce! Však nás také a každý člen našeho týmu má v tomto příspěvku své želízko v ohni 🙂 Tak neváhejte a kontaktujte nás – sdělíme vám další informace a připravíme pro vás dovolenou, na kterou budete dlouho a rádi vzpomínat…

Michaela VegrichtováMisa-podpis
602/552624
michaela@snailtravel.cz
www.eurovikendy.com