Omán - Six Senses Hideaway Zighy Bay - paragliding

SIX SENSESS ZIGHY BAY – unikátní hotel, kde můžete z recepce do hotelu letět padákem!

Již samotná poloha hotelu Vás uchvátí při Vašem příjezdu do hotelu. Můžete si totiž vybrat ze dvou variant: buďto připlujete jako objevitel lodí k překrásné ukryté panenské pláži nebo po horské cestě dorazíte k recepci hotelu, ukrytou v horském masivu, kde Vám odeberou Vaše zavazadla, nasadí padák a už budete  krásně plachtit za doprovodu zkušeného instruktora do Vašeho ukrytého ráje….

Omán - Six Senses Hideaway Zighy Bay - bazén
Omán – Six Senses Hideaway Zighy Bay – bazén

Luxusní velmi stylový boutique resort Six Senses Zighy Bay se nachází na severním poloostrově Musandam v sultanátu Omán a díky rozdělení země s Emiráty se z něj stal osamělý ománský ostrov uprostřed SAE.  Také z tohoto důvodu se vyplatí letět do Dubaje, neboť je zde kratší vzdálenost od letiště a pohodlnější cesta (120 km).

Omán - Siy Senses Zighy Bay - pohled z moře
Omán – Siy Senses Zighy Bay – pohled z moře

Celý resort je vystavěný z kamene v původním vesnickém stylu a působí velmi exoticky a zajímavě. Kámen zapadá do místní drsné horské krajiny a bělostná písečná pláž v kontrastu s azurovou mořskou vodou a vzácnou zelení v podobě palmových hájů dotváří pocit, že jste se právě ocitli v ráji….

Omán - Six Senses Zighy Bay - soukromá vila s bazénem
Omán – Six Senses Zighy Bay – soukromá vila s bazénem

Díky své jedinečné poloze zde budete mít během pobytu dokonalý klid, pohodu a soukromí….

Omán - Siy Senses Zighy Bay - resort je ukrytý v palmovém háji
Omán – Siy Senses Zighy Bay – resort je ukrytý v palmovém háji

Resort nabízí 82 velkolepě rozmístěných kamenných vil s vlastním bazénem, které jsou  navrženy a vybaveny tak, aby odrážely místní ománskou kulturu a nabízely soukromí a klid.

Omán - Siy Senses Zighy Bay - soukromí na pláží
Omán – Siy Senses Zighy Bay – soukromí na pláží

K exclusivitě a jedinečnosti tohoto resortu jistě patří restaurace „Sense on the Edge“ umístěná 293 metrů nad mořem, s výhledem Zighy Bay.

Omán - Siy Senses Zighy Bay - restaurace Sense on the Edge
Omán – Siy Senses Zighy Bay – restaurace Sense on the Edge

V „Summer House“ si můžete vychutnat mezinárodní kuchyni s výhledem na hlavní bazén, restaurace „Shua Shack“ nabízí tradiční beduínský kulinářský zážitek, vinný sklep nabízí více než 250 značek vín a také hostí malé soukromé večeře. Soukromý piknik, snídani, oběd či večeři si můžete dát vysoko v horách s výhledem na horské kaňony…

Omán - Six Senses Hideaway Zighy Bay - picknic s výhledem na horské kaňony
Omán – Six Senses Hideaway Zighy Bay – picknic s výhledem na horské kaňony

Romantické večery pod nebem plných hvězd Vám jistě zpestří „letní kino“ na pláži, které můžete sledovat pod širým nebem v pohodlných lehátkách s občerstvením. Aby byla zachována klidná atmosféra resortu pro ostatní hosty, zvuk Vám půjde do sluchátek….

Omán - Siy Senses Zighy Bay - letní kino
Omán – Siy Senses Zighy Bay – letní kino

Proslulé Six Senses Spa nabízí devět relaxačních místností, Juice bar a dvě arabské hamam. Zaměřuje se na komplexní ošetření a wellness programy a jistě přispěje k vaší dokonalé relaxaci.

Luxusní vily jsou vybaveny vlastním bazénem, terasou na slunění, koupelnou s venkovní sprchou, Individuálně regulovatelnou klimatizací a stropním ventilátorem, vinným sklípkem, osobním trezorem, vysoušečem vlasů, kávovarem, telefonem s přímou volbou, bezdrátovým připojením k internetu a bezdrátovým telefonem, CD, DVD přehrávačem, LCD TV se satelitním příjmem.

Omán - Siy Senses Zighy Bay - pool vila suite beach front
Omán – Siy Senses Zighy Bay – pool vila suite beach front

Z volnočasových aktivit hotel nabízí pro všechny aktivní hosty jiiž zmíněný paragliding s profesionálním instruktorem a další vzrušující aktivity jako horská turistika, jízda na kole, off-road výlety s průvodcem, Jungle Gym, vyhlídkový let micro lehkým letadlem, hodiny jógy, vodní sporty a potápěčské centrum nabízející unikátní zážitky pod vodou.

Omán - Six Senses Hideaway Zighy Bay - jóga na pláži
Omán – Six Senses Hideaway Zighy Bay – jóga na pláži

Pokud Vás láká vydat se do tohoto ukrytého ráje v Ománu, neváhejte se obrátit na naše cestovní poradce, kteří Vám rádi pomohou s výběrem a vypracují Vám nabídku pobytu přesně na míru dle Vašich osobních preferencí, představ a přání.

Logo Snail - zlata

602/552624
info@snailtravel.cz
www.luxusni-oman.cz
www.snailtravel.cz