Tropické golfové cíle pro tuto zimu!

Unikněte zimě a vydejte se za teplejším klima a golfovým zážitkem. Pro letošní zimu jsme sestavili unikátní žebříček nejlákavějších golfových destinací. Pomyslete na kokosové palmy, vzduch provoněný sluncem a 18 jamek co čeká právě na vás – co víc byste mohli potřebovat! Tak schovejte zimní bundy, sbalte si plavky, letní golfový outfit, nastupte do letadla a poleťte si užít dovolenou na tropických golfových hřištích.

1 – Bluffs Ho Tram Strip, Vietnam

The Bluffs Ho Tram Strip, navržené Gregem „žralokem“ Normanem, je jedním z nejlepších golfových hřišť v Asii. Tropické hřiště se nachází vedle svěží zeleně národního parku a je rozloženo kolem vysokých písečných dun na pobřeží v měnící se nadmořské výšce, což je výzvou pro mnohé golfisty. Takže pokud hodláte otestovat tuto zimu své golfové dovednosti, hra na 18 jamkovém hřišti The Bluffs Ho Tram Strip, vás určitě prověří 😊

Golf ve Vietnamu

2 – Abaco Club, Bahamas

The Abaco Club je linksové hřiště skotského typu, které se však nachází v tropickém ráji na Bahamách, takže si nezapomeňte sbalit krém a slunečník! Navzdory tomu, že Karibik má uvolněný rytmus, vyžaduje design golfového hřiště rychlého a zkušeného golfistu. Pokud máte rádi přírodu, šumivé moře a karibský životní styl, Abaco Club je pro vás tím ideálním golfovým hřištěm, které jistě oceníte.

Golf na Bahamách

3 – Lemuria Golf Course, Seychelles

Golfové hřiště Lemuria, které navrhli Rodney Wright a Marc Antoine Farry v roce 2000, je jedním z nejkrásnějších golfových hřišť na světě. 18 jamkové hřiště je dokonalým testem pro všechny hráče. Zejména konstruktéři hřiště věří, že hra by měla začínat naladěním na pozitivní notu, a proto byla první jamka vytvořena s jemně zvlněným greenem. Exotická země Seychel je vysněnou golfovou destinací pro všechny golfisty, kteří v tuto chvíli odpalují v chladném a větrném počasí.

Golf na Seychellách

4 – Ocean Course at Four Seasons Golf Club, Costa Rica

Představte si hru na golfovém hřišti, za doprovodu opičího cvrlikání, zatímco budete odpalovat mezi smaragdově zelenými lesy. Vítejte na golfovém hřišti v golfovém klubu Four Seasons na poloostrově Papagayo. Toto tropické golfové hřiště s 18 jamkami, které navrhl Arnold Palmer, nabízí dramatické změny výšky a kouzelné výhledy na Bahia de Culebra.

Golf Na Kostarice

5 – Old Quarry Golf Course at Santa Barbara, Curacao

Užijte si svůj první odpal vedle lenošících leguánů na golfovém hřišti Old Quarry Golf v Curacau.

Golfové hřiště Old Quarry, které navrhl Pete Dye v roce 2010, přehlíží šumivé Karibské moře a velkou horu Tafelberg. Ještě důležitější je, že toto tropické golfové mistrovské hřiště je přírodní krásou, která je výzvou pro golfisty všech úrovní.

6 – Ocean Course at Cabo Del Sol, Mexico

Hřiště Ocean Course v Cabo Del Sol je mistrovským dílem vytvořeným světově proslulým designérem Jackem Nicklause a nachází se na krásném pobřeží Cortesského moře. Ocean Course, které je zasazeno do kombinace horské, pouštní a mořské krajiny, je vzrušující pro všechny golfisty. Od pulzujících zelených až po písečné pláže je Cabo Del Sol dokonalým golfovým útěkem.

Golf v Mexicu

7 – Laucala Island Golf Course, Fiji

Golfové hřiště Laucala Island Golf Course, které navrhl skotský designér  David McLay Kidd, se nachází v tropech Fidži. Slova nemohou popsat, jak ohromující je uzpůsobení a sestavení tohoto hřiště na ostrově Laucala. S výhledem na sopečné hory a palmy ve všech směrech je toto fidžijské golfové hřiště určitě jedno, které si musíte zahrát!

8 – Bukit Pandawa Golf & Country Club, Bali

Tropické 18 jamkové mistrovské hřiště, Bukit Pandawa Golf & Country Club, je první golfové hřiště svého druhu na Bali, ne-li v jihovýchodní Asii. Bukit Pandawa je ve skutečnosti snem všech golfistů, v pozadí velkolepého Indického oceánu a bílých písečných pláží. Toto hřiště, které navrhl známý designer Bob Moore, nabízí mnoho bunkrů a uklidňujících vodopádů.

Golf na Bali

9 – Thai Country Club, Thailand

Thajsko je ideálním místem k odpočinku, trávení času v přírodě a ke golfu. Thai Country Club je jedním z nejlepších golfových klubů v Asii. Jedná se o neoklasický design s jezery a překrásnou flórou. Design Thai Country Club, navržený prezidentem Americké společnosti architektů golfových hřišť, Dennisem Griffithsem, se přizpůsobí zkušenostem od příležitostného hráče až k výzvě i pro ty nejpokročilejší golfisty.

Golf v Thajsku

10 – Waikoloa Beach Course at Hilton Waikoloa Village, Hawaii

Na hřišti Waikoloa Beach na Havaji si můžete zahrát golf, zatímco sledujete velryby keporkaků rozrážejících hladinu oceánu! Neuvěřitelné hřiště Waikoloa Beach, navržené legendárním Robertem Trentem Jonesem Jr, se odehrává na historických lávových výběžcích s výhledem na pobřeží Kohaly. Nezapomeňte si sebou vzít fotoaparát pro zachycení této krásné krajiny, 7. jamka má úžasné výhledy!

Golf na Havaji

11 – Avalon Golf Club, Mauritius

Avalon Golf Club se nachází  na klidné sopce Grand Bassin, a je nejvýše umístěným golfovým hřištěm na Mauriciu. Hřiště, které navrhl slavný Pete Matkovich, má čtyři možnosti odpaliště pro všechny typy hráčů. Golfové hřiště má výhled na Indický oceán, okolní svěží lesy a meandrující fairwaye. Avalon Golf Club nabízí nezapomenutelný golfový zážitek.

Golf na Mauritiu

12 – Noosa Springs Resort, Australia

Představujeme vám jedno z nejlepších golfových hřišť v Austrálii, Noosa Springs Resort. Zahrajte si golf podél malebného jezera Weyba a Noosa National. Hřiště je navrženo tak, aby vyzvalo ke hře všechny golfisty od starších hráčů k mladým. Každý hráč, který vstoupí na fairwaye, bude obklopen svěžími deštnými pralesy a množstvím jezer. Jednoduše řečeno, hra na tomto hřišti je naprosto jedinečná!

13 – Mont Choisy Le Golf, Mauritius

Mont Choisy Le Golf je jedno z nejoblíbenějších golfových hřišť na Mauriciu. Mont Choisy, které je navrženo Peterem Matkovichem, se nachází v majestátní severní části ostrova. Součástí hřiště jsou černé sopečné horniny, přírodní písečná úskalí a uklidňující vodní prvky.

Golf na Mauritiu

14 – Tierra Del Sol Golf Course, Aruba

Golfové hřiště Tierra del Sol je vysoce hodnocené golfové hřiště na karibském ostrově Aruba. Malý holandský ostrov Aruba má ideální golfové počasí, písečné pláže a oceány vhodné pro surfování. Jinými slovy, Aruba je nejlepší golfový útěk od každodenního života! Golfové hřiště Tierra Del Sol je designem Robert Trent Jones II, má odpaliště ve výšce 98 metrů nad mořem, a jeho výhledy jsou naprosto úchvatné.

15 – Lombok Golf Kosaido Country Club, Lombok

Malý indonéský ostrov Lombok je domovem prvotřídního golfového klubu Lombok Golf Kosaido. Golfové hřiště, které navrhli Peter Thompson, Michael Wolveridge a Perret, nabízí úchvatené výhledy na moře a hory, přírodní obrysy a náročné jamky. Kromě toho, pokud se chystáte uniknout zimě ve vaší zemi, je Lombok ideálním místem k odpočinku a jistě si zde užijte si jednu či více golfových her.

16 – Ocean Course at Transamerica Resort Comandatuba, Brazil

Exotické Ocean course v Transamerica Resort Comandatuba se nachází v úchvatné zelené krajině jižní Bahia. Zejména 18jamkové hřiště nabízí tropické scenérie a je známé jako jedno z nejlepších golfových hřišť v Brazílii. Kromě hřiště na světové úrovni je letovisko domovem luxusních lázní L’Occitane a má k dispozici 80 různých sportovních a rekreačních možností. Ocean Course je golfová přestávka, která na sebe nenechá čekat!

Golf v Brazílii

Lákavá přehlídka, že? Jestli jste i vy vybrali hřiště, které chcete navštívit, pak neváhejte a vydejte se na vybrané zelené pláně s námi. Vše pro vás zajistíme a vy se můžete těšit 🙂

Misa-podpis

602/552624
michaela@snailtravel.cz
www.snailtravel.cz