Top 10 nejlepších hotelů Oberoi na světě

Oberoi je jednou z nejexkluzivnějších hotelových značek na světě. Příběh Oberoi napsal své první kapitoly v indickém městě Šimla v roce 1934, kdy Mohan Singh Oberoi průkopník myšlenky luxusní pohostinnosti v Indii otevřel svůj první hotel. V následujících letech Oberoi – za pomoci svých dvou synů – pokračoval v expanzi svého hotelového řetězce v Indii i v zahraničí. Dnes tento řetězec provozuje 35 hotelů a výletních lodí v šesti zemích pod luxusní značkou „Oberoi“ a pěti hvězdičkami „Trident“. Skupina stále praktikuje pohostinskou filozofii, která začala u samotného pana Oberoie, a nyní ji následuje jeho syn a současný předseda Prithvi Raj Singh Obero: Host je všechno.

Zde je našich 10 oblíbených hotelů a letovisek z portfolia hotelového řetězce Oberoi.

 

 

10. THE OBEROI NEW DELHI, INDIA

Hotel Oberoi New Delhi, který byl znovu otevřen v roce 2018 po rozsáhlé rekonstrukci, odráží ducha hlavního města Indie v harmonické směsi tradice a moderní sofistikovanosti. Hotel nabízí prostorné pokoje a apartmá naplněná světlem s nejmodernější technologií a úžasným výhledem na golfové hřiště v Dillí a hrobku Humayun. Mezi restaurace patří restaurace Threesixty pro celodenní skvělé stravování, dále hotel disponuje moderní indickou restaurací a čínská restaurací situovanou na střeše hotelu. K dispozici je také střešní bar pod širým nebem, vinný sklípek a nový doutníkový salonek. Mezi wellness zařízení patří lázně Oberoi, vnitřní a venkovní bazény s regulovanou teplotou a fitness centrum s nepřetržitým provozem.

webové stránky hoteluThe Oberoi New Delhi

9. THE OBEROI BEACH RESORT BALI, INDONESIA

The Oberoi, Bali se nachází se na módní pláži Seminyak a zaujímá přes 15 akrů krajinářské tropické zahrady, která je poseta starobylými balijskými chrámy. Součástí resortu je také amfiteátr z přírodního kamene, který slouží jako jídelní prostor a jediné místo pro pravidelné balinéské taneční představení. Pokoje a vily mají klasické doškové střechy, jsou vyzdobeny přírodními kameny a balijskými dřevořezbami a jsou vybaveny veškerým moderním komfortem. Skvělé restaurace pod širým nebem podávají pokrmy místní i mezinárodní kuchyně doplněné výhledem na oceán. Resort má úžasné SPA centrum pro lázeňské terapie alfresco a nabízí ranní jógu na upraveném trávníku.

webové stránky hoteluThe Oberoi Beach Resort Bali

 

8. THE OBEROI SUKHVILAS RESORT & SPA, INDIA

Sanskrtské slovo sukha znamená štěstí a spokojenost, což je hlavní filozofií tohoto úžasného resortu a lze je snadno najít při pobytu v jednom z romantických stanů Oberoi Sukhvilas s privátními bazény. Středisko s 60 pokoji je krajinnou oázou rybníků a vodotrysků, vše je zasazené do lesního himálajského podhůří Siswan s rozlohou 8 000 hektarů. Zdraví naleznete v řadě ájurvédských procedur, detoxů a dalších holistických lázeňských terapií. Naučte se tajemství pandžábské kuchyně během soukromé hodiny vaření, projděte se exotickými zahradami a prozkoumejte městský komplex Capitol, světové dědictví UNESCO, které navrhl známý architekt Le Corbusier.

webové stránky hoteluThe Oberoi Sukhvilas Resort & Spa

7. THE OBEROI MARRAKECH, MOROCCO

Oberoi Marrakech se nachází v 28 akrech středomořských sadů s voňavými citrusovými stromy a staletými olivovými háji. Pětihvězdičkový hotel má autentickou architekturu inspirovanou paláci starověkého Maroka. Nádvoří hlavní budovy nabízí design historické Medersa Ben Youssef, jedné z nejznámějších historických památek v Marrákeši. Resort nabízí malebný výhled na majestátní zasněžené pohoří Atlas. Prostorné ubytování, personalizované wellness nabídky, restaurace podávající autentickou marockou a mezinárodní kuchyni a poutavá dětská oblast činnosti doplňuje vřelé pohostinnost pro nezapomenutelný zážitek.

webové stránky hoteluThe Oberoi Marrakech

6. THE OBEROI BEACH RESORT AL ZORAH, UNITED ARAB EMIRATES

Al Zorah je jen kousek od Dubaje, ale budete se zde cítit na míle daleko.  Resort je ohraničen chráněnými mangrovníky, nedotčenými plážemi s bílým pískem a lagunami, které živí výjimečnou biologickou rozmanitost s téměř šedesáti druhy ptáků, školkami pro ryby a pobřežními korály. Středisko má sofistikovanou moderní architekturu, široké otevřené prostory a přírodní paletu, která harmonizuje s panoramatickými výhledy na oceán a dlouhé pláže s bílým pískem. Hosté si mohou vychutnat vynikající ubytování, mezinárodní kuchyni se zaměřením na zdravé, chutné kombinace, osobní lázeňské terapie, vzrušující vodní sporty a mistrovské golfové hřiště navržené Jackem Nicklausem.

webové stránky hoteluThe Oberoi Beach Resort Al Zorah

 

5. THE OBEROI VANYAVILAS WILDLIFE RESORT, INDIA

První luxusní letovisko džungle v Indii, Oberoi Vanyavilas se nachází v sousedství slavné Ranthambhore Tiger Reserve, která je uznávána pro svou rozmanitost volně žijících živočichů. Areál je zasazen na půdě o rozlože přes 20 hektarů, která nabízí více než 1 500 stromů, včetně sadů manga, citronu, guavy a indického angreštu. V celém objektu jsou cesty s mosty překračujícími 260 metrů dlouhou vodní plochu s lotosy a barevnými rybami. Vanyavilas nabízí 25 luxusních stanů s krásně zařízenými interiéry a leštěnou dřevěnou podlahou. Všechny stany mají velké, luxusní koupelny s volně stojící viktoriánskou vanou a samostatné sprchové kouty. Stany jsou obklopeny soukromou obezděnou zahradou a soukromou terasou pro slunění.

webové stránky hoteluThe Oberoi Vanyavilas Wildlife Resort

 

4. THE OBEROI PHILAE LUXURY NILE CRUISER, EGYPT

Egyptem protéká jen malá část majestátní řeky Nilu, nejdelší řeky na světě; přesto je to nejznámější část řeky kvůli starobylým chrámům a památkám, které leží podél jejích břehů. Cestovatelé si mohou tyto kulturní poklady užít při plavbě na palubě lodi The Oberoi Philae, luxusní lodi s 22 prostornými kabinami a apartmány. Hosté, kteří hledají luxusní výletní plavbu v Egyptě, si mohou pochutnat na těch nejlepších západních, indických, asijských a středovýchodních kuchyních, čerstvě připravených na palubě talentovanými mistry. K dispozici je také venkovní, temperovaný bazén, lázně, tělocvična s nepřetržitým provozem a kino.

webové stránky hoteluThe Oberoi Philae Luxury Nile Cruiser

 

3. THE OBEROI AMARVILAS, INDIA

Oberoi Amarvilas se nachází se méně než 600 metrů od Taj Mahalu – nejúžasnějšího svědectví světa o nehynoucí lásce. Hotel stojí uprostřed devíti hektarů krásně upravených zahrad, minaretů, pavilonů, fontán, reflexních bazénů a terasovitých trávníků inspirovaných tradičními designy Mughal. V resortu je 102 skvěle vybavených pokojů a apartmánů, každý s nepřetržitým výhledem na Taj Mahal a doplněný o přátelskou pohostinnost Oberoi. Mnoho pokojů této elegantní pětipodlažní budovy má soukromé terasy. V kvalitních restauracích se podává mezinárodní a autentická kuchyně Mughlai.

webové stránky hoteluThe Oberoi Amarvilas

2. THE OBEROI MAURITIUS

Krásný ostrov Mauritius obývá mnoho různých národností, které harmonicky odrážejí bohaté dědictví evropské, africké, indické, francouzské a čínské kultury. The Oberoi, zasazený do idylického Baie Aux Tortues na severozápadním pobřeží Mauricia, je místem, kde se plní romantické sny. Hotel odráží bohaté multikulturní dědictví, mísící kámen, dřevo a doškové střechy na dvaceti akrech nádherných subtropických zahrad. Působivá pobřežní část nabízí nádherný výhled na zapadající slunce a zelenající se hory. V tomto idylickém útočišti klidu jsou hosté rozmazlováni výběrem z 71 pavilonů a luxusních vil, z nichž mnohé mají vlastní soukromé bazény.

webové stránky hoteluThe Oberoi Mauritius


1. THE OBEROI UDAIVILAS, INDIA

Fenomenální Oberoi Udaivilas se rozprostírá na 50 akrech krásného pozemku na břehu jezera Pichola, na 200 let starém lovišti Maharana Mewar. Středisko nabízí jedinečné zážitky, které zahrnují soukromé stolování u jezera, tradiční projížďky na člunech, soukromé vaření a zábavné aktivity pro děti. Vnitřní a alfresco restaurace mají výhled na jezero a do zahrady a nabízí vynikající mezinárodní a indickou kuchyni, zatímco v lázních se podávají rozmazlující procedury Oberoi. Doporučujeme se rozhodnout pro apartmá s vlastním bazénem nebo pro premier pokoje s přímým přístupem k jedinečnému semi-privátnímu bazénu o délce 73 m a vanou s nepřetržitým výhledem na jezero.

webové stránky hoteluThe Oberoi Udaivilas

 

Jestli toužíte po luxusu a té nejlepší péči při vašich chvílích odpočinku, pak je ubytování v hotelech Oberoi sázkou na jistotu.
Dejte nám vědět, vše připravíme k vaší spokojenosti. Šťastnou cestu!

Misa-podpis

602/552624
michaela@snailtravel.cz
www.snailtravel.cz