Top 10 luxusních hotelů, které si můžete během pandemie rezervovat pouze pro sebe!

Rezervace celého hotelu jen pro sebe není pro cestovatele, kteří nemají hluboko do kapsy žádnou novinkou. Nyní v době pandemie, kdy je sociální distancování a minimální kontakt s ostatními důležitou součástí našich životů, je ideální čas na pokračování v tomto trendu. Rezervaci celého resortu si můžete udělat pro rodinnou dovolenou nebo třeba soukromou oslavu. Každý resort nabízí veškeré služby jako obvykle a zajišťuje celé prostory jako pokoje, bazény, lázně a další služby výhradně pro Vaši skupinu. Pokud hledáte exkluzivní útěk ze všedního života, zde je náš tip nejlepších hotelů a resortů, které si můžete v současné koronavirové době soukromě užívat.

 

ANANTARA SIR BANI YAS ISLAND RESORTS, UNITED ARAB EMIRATES

Unikátní kombinace poušti, pláže a divoké přírody vyzdvihuje tento ostrovní resort nacházející se kousek od pobřeží Abu Dhabi v Arabském zálivu. Ostrov je chráněnou přírodní rezervací s volně žijícími zvířaty včetně vzácného arabského přímorožce a gepardů. Na ostrově se nacházejí 3 různé resorty, jež všechny spadají pod řetězec Anantara. Ikonický hotel v podobě pevnosti s výhledem na Arabský záliv, rustikální luxusní chata v srdci ostrova a vily připomínající rybářskou vesnici Emirati s výhledem na mangrovníky a Arabský záliv.

SHELDON CHALET, ALASKA, USA

V Sheldon Chalet zažijete jedinečný all inclusive zážitek jako nic jiného na Aljašce ani ve světě. Předtím než vznikl Sheldon Chalet, bylo jediným možným způsobem, jak strávit noc v Aljašské divočině, být horolezcem, spát ve stanu, jíst zmrzlé a sušené jídlo a bojovat s přírodními podmínkami. Tato chata s 5 ložnicemi nabízí exkluzivní prostředí, luxusní spaní na plyšovém povlečení, gurmánské stolování a relaxační sauny s dechberoucím výhledem na okolí. V chatě je možné ubytovat až 10 hostů, kteří cestují jako jedna rodina nebo skupina přátel po dobu minimálně 3 noci / 4 dny. Cena zahrnuje vyhlídkový let vrtulníkem z Talkeetny nebo Anchorage, veškeré jídlo připravené světovým šéfkuchařem, vypůjčení oblečení a vybavení na treky v okolí s vlastním průvodcem.

HALF MOON, MONTEGO BAY, JAMAICA

Half Moon je jedna z nejzajímavějších destinací v Karibiku, rozkládající se na 400 akrech pozemků s 3 kilometry dlouhou pláží. Hotel nabízí individuálně zařízené pokoje, apartmá i vily, kde většina z nich má výhled na Karibské moře. Hosté se mohou těšit na rozsáhlou nabídku služeb včetně 18 jamkového mistrovského hřiště nebo nejlepší restauraci na Jamajce – Sugar Mill. Pro sportovní příznivce je zde například jezdecké centrum, moderní fitness nebo nabídka řady vodních sportů. Pro malé VIP hosty je zde připraven dětský park Anancy Village, pony park nebo speciální kulinářské dětské menu ve všech restauracích. Pro pronájem musí být pronajato alespoň 41 pokojů.

AWASI PATAGONIA, CHILE

Awasi Patagonia se nachází v jedné z nejzajímavějších, nejúžasnějších a nejrůznorodějších scenerií na světě. Aby chata ladila s okolním prostředím, byla postavena z přírodního dřeva. Celkem se zde nachází 14 chat s jednou ložnicí a výhledem na okolní rozlehlou a divokou patagonskou přírodu. S útulným obývacím pokojem, koupelnou a vířivkou v každé z chat, je toto místo ideální pro všechny romantiky nebo ty, kteří si přejí blíže prohlédnout okolní krajinu. Kromě odpočinku si hosté mohou užít různých výletu s průvodcem, od návštěvy ledovců až po projížďku národním parkem v koňském sedle. Toto úchvatné pobřeží jistě naláká všechny romantické a dobrodružné duše. Pronájmu je možný po dobu minimálně 3 nocí. Kromě tohoto resortu je možné si pronajmout také další dva resorty patřící pod stejný řetězec (Atacama a Iguazu)

LITTLE PALM ISLAND, FLORIDA KEYS, USA

Little Palm Island je jednou z mála možností, jak trávit luxusní hotelovou dovolenou na soukromém ostrově v kontinentální USA. Resort je odlehlým rájem tropických zahrad a bungalovů dostupným pouze lodí nebo hydroplánem. Bez telefonů a televize si zde vychutnáte uklidňující přírodní zvuky jako je šplouchání vln, šustění listů ve větru nebo zpívající ptáci. Dny můžete trávit v houpacích sítích mezi palmami, na plážových lehátkách nebo v prvotřídní restauraci a lázních. Ostrov může být Váš od 3 nocí a až pro 30 lidí.

Resort Four Seasons Lanai na jihovýchodním pobřeží posledního nedotčeného ostrova Havaje je bránou do exotického soukromého ráje, kde se hemží příležitosti k dobrodružství a relaxaci. Resort byl znovu otevřen v roce 2016 poté, co prošel renovací za několik milionů dolarů. Nyní je možné si vychutnávat úchvatné výhledy na zlatou pláž tvaru půlměsíce a modro-zelené vody chráněné mořské rezervace. Interiéry hotelu jsou inspirovány přírodními živly s mahagonovými podlahami a ručně tkanými koberečky.

KOKOMO ISLAND, FIJI

Nachází se na okraji souostroví Kadavu, přibližně 45 minut letu z mezinárodního letiště Nadi. Ostrov Kokomo je ráj obklopený slavným útesem Great Astrolabe. Kokomo Island je svět daleko od světa, kde budou bílé velkolepé pláže a skvělé služby připraveny jen pro Vás. K dispozici je 21 plážových vil s jednou nebo třemi ložnicemi, z nichž každá má vlastní terasu a svůj nekonečný bazén s výhledem na Tichý oceán. Pokud si chcete dopřát úchvatné výhledy z větší výšky, můžete využít jedné z pěti rezidencí na vrcholku ostrova s vlastním šéfkuchařem, osobním komorníkem a chůvou. Samozřejmostí je úchvatný výhled na bílé písečné pláže, zelenající se deštný prales a malebné zahrady.

LE BARTHELEMY HOTEL & SPA, ST BARTS

Hotel La Barthélemy nabízí exkluzivní možnost útěku od běžného rušného života hned vedle klidné laguny, kde se budete cítit jako v ráji. Světlé vzdušné interiéry zachycují uvolněného ducha ostrovního života s designem a zařízením, které odráží místní přírodní krásy. Čtyřicet čtyři luxusních pokojů a apartmá vybavených z přírodních materiálů s dostatkem přírodního světla navrhl Sybille de Margerie. Jeho pokoje dotváří okolní krajinu a zároveň jsou stylové a poklidné. Hoteloví hosté zde mají možnost kompletní relaxace v osvěžujícím nekonečném bazénu, lázních, plážovém baru nebo vyhlášené francouzské restauraci. Hotel vyžaduje ubytování minimálně na 3 noci.

SIX SENSES ZIL PASYON, SEYCHELLES

Hotel Six Senses Zil Pasyon se nachází na ostrově Felicité, jednom z nejkrásnějších a nedotčených ostrovů Seychel. Díky masivním žulovým balvanům lemujícím pobřeží a dokonalým plážím je to právě dramatická krása ostrova, která z něj činí dokonalé místo pro odpočinek. Resort zabírá pouze jednu třetinu celkové rozlohy ostrova – zbytek je ponechám krásné přírodě a divoké zvěři. Areál nabízí 28 vil s bazénem, 17 soukromých rezidencí, šest restaurací a barů, sportovní a rekreační zařízení, tři nedotčené písečné pláže a fenomenální lázně. Hosté si mohou užívat všech soukromých vil a rezidencí, menu na míru a přístupu do divoké přírody ostrova.

SONEVA FUSHI, MALDIVES

Soneva Fushi je luxusní resort nacházející se na soukromém ostrově Malediv v Baa Atoll a světové biosferické rezervaci UNESCO. Ostrov, který je 1 400 m dlouhý a 400 m široký patří mezi největší ostrovy Malediv. Kromě křišťálově čisté vody, bílých pláží a tropického klimatu nabízí také neobvykle bohatou vegetaci a jedinečný přírodní zážitek. Mezi hustými tropickými lesy se skrývají luxusní vily s vířivkou a soukromé rezidence. V souladu s tematikou trosečníků je mnoho z nich postaveno jako domy na stromě. Většina z nich se může pochlubit privátním bazénem s mořskou vodou. Procházka po neposkvrněných plážích ostrova vždy připomíná příběhy Robinsona Crusoe.

Tak kam to bude? 🙂 Další nabídku luxusních hotelů, najdete na našich webových stránkách. A’t už pojedete s partou přátel, či s rodinou, určitě najdeme místo přesně podle vašich představ…

Misa-podpis

602/552624
michaela@snailtravel.cz
www.snailtravel.cz