CESTUJTE, ANIŽ BYSTE CESTOVALI

Zažíváme zvláštní dobu. Svět čelí pandemii Coronaviru a bezpečnostní opatření zasáhla každého z nás. Jsme cestovní kancelář, a tak máme plné ruce práce s tím, zachránit co se dá a postarat se o každého našeho klienta. Pracujeme dnem i nocí a věříme v lepší zítřky 🙂 A říkáme si, co vy naši milí cestovatelé? Vy, co máte toulavé boty a v žilách vám koluje krev světoběžníků? Nemůžete cestovat.  Ale díky technologiím se i dnes, kdy jsou hranice pevně uzavřené, můžeme podívat na spoustu oblíbených míst. A jak na to? PŘIJMĚTE POZVÁNÍ DO VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKY…

Kanál 4K Urban Life na YouTube nabízí virtuální prohlídky památek v evropských městech. Můžete si tak pustit video a projít si z pohodlí domova řadu metropolí či jiných krásných koutů světa…
A tak využijte současnou situaci a trochu zpomalte a odpočiňte si. Nechte se unášet energií měst a čerpejte inspiraci. Hranice přece nebudou uzavřené věčně! 🙂 A tak nepřestávejte snít a cestovat.

BENÁTKY

Prozkoumejte kouzlo italských Benátek – město romantiky, které je všeobecně považováno za jedno z nejkrásnějších měst na světě.
Užijte si ruch ulic i  malebnost vodních kanálů.


ŘÍM

Zažijte krásu Říma a podívejte se na náměstí Piazza del Popolo, fontánu Trevi, Španělské schody, Pantheon i Piazza Navona, Nechybí vycházka do Kolosea. Při pěší prohlídce uvidíte nejen slavné památky, ale i klidné úzké uličky a fontány.


LONDÝN

Podívejte se na tuto procházku Londýnem, hlavním městem Velké Británie. Buďte na chvíli skutečným turistou a projděte se místními krásnými ulicemi. Budete fascinováni výhledem na řeku Temži. Užijte si život ve městě. Uvidíte tradiční červené autobusy, ulice i městskou architekturu. Obdivujte Tower Bridge i most přes řeku Temži, který se stal ikonickým symbolem Londýna.


BERLÍN

Hlavní město Německa má mezi turisty z celého světa zaslouženou popularitu. Památky v Berlíně přitahují širokou masu cestujících, protože zde najde každý místo, které ho osloví. Kochejte se pohledem na sochy, památky, náměstí, architektonické budovy, mosty. Projděte se místními ulicemi a zažijte atmosféru města. Navštivte budovy parlamentu, Brandenburskou bránu, která míří do slavné Linden Alley. Staňte se jedním z milionů návštěvníků, kteří sem každoročně přicházejí, a to vše z pohodlí domova.


AMSTERDAM

Je krásný jarní den a vy se můžete brouzdat ulicemi Amsterdamu. Hlavním městem Nizozemska, nikoli však sídlem vlády, kterým je Haag. Intimní charakter Amsterdamu se nejlépe odráží v úzkých, rušných ulicích starého města, kde život nikdy neutichá. Obdivovat může i architektonické vzpomínky na slavnou minulost – štítové domy, ušlechtilé cihlové fasády obložené pískovcem, bohatě zdobené římsy, věže a kostely. Vnitřní město je svou sítí kanálů rozděleno na asi 90 „ostrovů“, jak je vidět i na této pěší prohlídce. Tak pěknou zábavu!

Věříme, že jste si dnešní výpravu do evropských měst užili a nasbírali trochu inspirace.

Misa-podpis
602/552624
michaela@snailtravel.cz
www.eurovikendy.com

 

Zdroj: YouTube – kanál 4K Virtual Walking Tour